Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 10-17 iunie 2019. Care este zodia cea mai norocoasă săptămâna aceasta

Horoscop 10-17 iunie 2019. Care este zodia cea mai norocoasă săptămâna aceasta

Horoscop 10-17 iunie 2019. Care este zodia cea mai norocoasă săptămâna aceasta

Horoscop 10-17 iunie 2019. Una dintre zodii are are parte de noroc toată săptămâna. Zodia despre care este vorba este zodia pești

Berbec

Berbecii vor avea o săptămână bună, de parcă tot universul ține cu ei. Nu vor întâmpina nici cea mai mică dificultate în tot ceea ce vor face. Aveți grijă să nu fiți prea entuziasmați și să vă neglijați treburile.

Taur

Nu mai lăsa totul în seama norocului. Unele lucruri chiar nu se rezolvă de la sine. Ai mai multă grijă la ceea ce ai de făcut și încearcă să nu mai fii atât de delăsător.

Horoscop 10-17 iunie 2019.

Gemeni

Câteodată aroganța este bună, dar pentru tine a început să fie deja un fel de a fi. Te sfătuim să mai renunți puțin la a-i trata de sus pe ceilalți, altfel cu toții te vor evita.

Rac

Racii sunt săptămâna aceasta foarte devotați familiei și treburilor casnice. Nu este recomandat, însă să neglijezi treburile de la muncă, indiferent cât de mult îți displac.

Leu

Leii sunt intr-o formă maximă săptămâna aceasta. Nu au nici cea mai mică problemă cu nimeni și cu nimic. Nimic nu te poate supăra sau deranja săptămâna aceasta .

Fecioară

A venit timpul să-i acorzi mai multă atenție partenereului tău, pentru că deși nu ți-a zis nimic a sesizat că te-ai răcit de el și chiar te bănuiește că il înșeli.

Horoscop 10-17 iunie 2019.

Balanță

Trebuie să nu mai fi atat de vulcanic. Orice s-ar întâmpla păstrează-ți calmul și lucrurile se vor așeza de la sine exact așa cu îți dorești tu.

Scorpion

Pentru scorpioni nu se anunță deloc o săptămână bună. Trebuie să fii mai atent cu treburile casnice, pentru că în ultimul timp le-ai neglijat și la un moment dat nu le vei mai face față.

Săgetător

Pentru săgetători este o săptămână foarte bun pentru că vor avea succes pe toate planurile. Nu vei întâmpina nici cea mai mică dificultate în orice îți propui să faci

Horoscop 10-17 iunie 2019.

Capricorn

Capricornii au o săptămână monotonă și plictisitoare. Nimic special nu va apărea în viața ta, dar depinde doar de tine daca acest lucru se va schimba sau nu

Varsator

Varsatorii experimenteaza tot felul de lucruri noi săptămâna aceasta. Le va face plăcere să învețe și să aibă parte de atâtea lucruri inedite în viața lor.

Pești

Peștii sunt foarte atenți la orice detaliu, excesiv de atenți. Acest lucru îi cam deranjează pe cei din jurul tau, deci ar cam fi cazul să- corectezi ca să nu mai deranjezi pe nimeni.

Citește și: Nu se mai ascunde! Amalia Enache a marturisit cine este tatal fetitei ei

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: