Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 12 februarie 2019. Cine are ghinion în această zi de marți

Horoscop 12 februarie 2019. Cine are ghinion în această zi de marți

Horoscop 12 februarie 2019. Cine are ghinion în această zi de marți

Horoscop 12 februarie 2019. O zi de marți în care unele zodii vor avea probleme. Iată ce se întâmplă cu fiecare nativ!

Berbec: Te poți contrazice cu o persoană a cărei încăpățânare este comparabilă cu a ta. Chiar dacă îți place sau nu, tu vei fi cel care va trebui să dea înapoi. Nu uita: cel mai deștept cedează.

Taur: Nu te grăbi să treci la treabă, ci analizează cu atenție ce ai de făcut. Dacă vei lua decizii în grabă, sunt șase mari să fie hotărâri greșite și nu te vor ajuta prea mult în ochii celorlalți. Toată lumea se așteaptă ca tu să fi cel care gândește logic.

Gemeni: Nu ar trebui să îți pui speranțele și credința în lucruri materiale. Dacă este un impas în viața ta, acela nu are legătură cu ce ai sau cu cât câștigi. Cel mai probabil, este vorba despre o problemă spirituală, pe care doar răbdarea o poate rezolva.

Rac: Cineva care se află într-o poziție de autoritate încearcă să te oprească să faci ceva și ar putea reuși. Ce se poate face în această situație? Singurul lucru pe care poți să-l faci este să nu îți pierzi calmul. Persoana care face asta vrea doar să te supere.

Leu: În marea schemă a lucrurilor, problemele tale nu sunt așa de mari cum ai crede și cu cât vei realiza asta mai repede, cu atât va fi mai bine. Ce ți se va întâmpla în zilele următoare poate fi bun sau rău. Nu este nevoie să te stresezi mai mult decât e cazul.

Fecioară: Cineva este foarte atent la tine astăzi și abia așteaptă să faci o greșeală. Nu le face misiunea mai ușoară, asumându-ți riscuri care nu sunt necesare. Acționează la sigur și nu vei face greșeli.

Horoscop 12 februarie 2019 –  Balanțele primesc o invitație specială

Balanță: Primești o invitație specială din partea unei persoane, lucru care te entuziasmează. Va fi o întâlnire interesantă, care îți va da o stare de bine care să te țină o săptămână întreagă.

Scorpion: Chiar dacă nu ești o persoană care să caute necazurile, se pare că acestea tot te găsesc. Important este să nu te dai bătut, chiar dacă vor fi multe persoane care abia așteaptă să îți asumi înfrângerea

Săgetător: Începi să te îndoiești de proiectul la care lucrezi și crezi că nu ai mari șanse de succes. Astrele sunt încă de partea ta, așa că nu trebuie să disperi.

Capricorn: Pari să ai mai multe suspiciuni la acest moment. Nu prea îți vine să ai încredere în nimeni și nici măcar în forțele tale nu prea te încrezi. E o stare trecătoare, de care vei scăpda în câteva zile.

Vărsător: Ceva ce ai spus în urmă cu ceva timp se va întoarce împotriva ta azi și va trebui să îți ceri scuze pentru ce ai făcut la acel moment.

Pești: Ar trebui să știi că nu te poți îmbogăți peste noapte, iar toate schemele care promit asta sunt o risipă de bani și de energie. Sunt căi prin care poți să își construiești bogăția, dar ia timp, iar încălcarea legilor nu te va ajuta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: