Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 12 martie 2020. Zi dificilă pentru unele zodii

Horoscop 12 martie 2020. Zi dificilă pentru unele zodii

Horoscop 12 martie 2020. Zi dificilă pentru unele zodii

Horoscop 12 martie 2020. Zi dificilă pentru unele zodii.

Citeste horoscopul zilnic si află ce ți-au pregătit astrele.

Berbec- Horoscop 12 martie 2020

Ai șansa de a ieși neșifonat dintr-o situație complicată, cu condiția să arăți disponibilitate de a ieși din starea de conflict. De asemenea, nu este o rușine să-ți recunoști greșelile, mai ales în fața celor apropiați.

Taur

Este o zi bună pentru tine, te așteaptă o serie de schimbări benefice cu care îi vei surprinde plăcut pe toti cei care te cunosc. Ține cont de faptul că ai putea îmbrățișa alte valori.

Gemeni

Se anunță o zi cu relații înfloritoare și cu planuri de succes, fie că finalizezi proiecte mai vechi, fie că ți-ai propus să începi altele noi.

Rac

Ești într-o formă excepțională, așa că profită cât de mult poți. Dacă mergi la muncă, nu ezita să intervii în discuții atunci când consideri că ești documentat bine.

Leu

Nu lua partea nimănui, dacă nu este absolut nevoie să faci asta. Dacă ai impresia că nu mai găsești capătul problemelor, te sfătuim să iei o pauză și să te relaxezi.

Fecioară

Ai sentimentul că un partener de afaceri încearcă să te tragă pe sfoară. Discută calm și lămurește situația pentru a evita conflictele.

Balanță

Ești foarte hotărât să începi o afacere, dar îți cam lipsește simțul practic. În relațiia cu persoana iubită parcurgi o perioadă frumoasă.

Scorpion

Te așteaptă o zi foarte bună la locul de muncă. Poți semna cu îndrăzneală contracte, în special dacă acestea reprezintă o investiție de viitor. Ai încredere în intuițua ta.

Săgetător

Este foarte posibil ca de la începutul zilei să te confrunți cu o situație delicată. Partea bună este că vei avea parte de înțelegere și susținerea persoanelor apropiate.

Capricorn-Horoscop 12 martie 2020

Vei fi într-o continuă căutare, fără să fi sigur că vei reuși să găsești ce căutai. Stabilește-ți ținte clare și ușor de atins.

Vărsător

Trebuie să încerci să te mobilizezi. Dacă ai nevoie de ajutor, mizează pe acele persoane care ți-au fost întotdeauna aproape. Nu trebuie să îți fie rușine.

Pești-Horoscop 12 martie 2020

Există chestiuni importante în cazul cărora ar fi bine să acționezi cât mai direct. S-ar putea ca anumite împrejurări, pe care le-ai fi considerat simple, să se complice nedorit de mult.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: