Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 12 noiembrie 2019 – O zodie e grea încercată

Horoscop 12 noiembrie 2019 – O zodie e grea încercată

Horoscop 12 noiembrie 2019 - O zodie e grea încercată

Horoscop 12 noiembrie 2019 – O zodie e grea încercată. Marțea neagră pentru două zodii. Racii au parte de o pierdere financiară, iar peștii suferă din dragoste.

Citește horoscopul zilei de 12 noiembrie și află ce ți-au pregătit astrele.

Berbec – Horoscop 12 noiembrie 2019


Ziua de astăzi vă aduce o tonus bun și vești la fel de minunate. Starea de spirit vă ajută să traversați mult mai ușor eventuale mici divergențe cu persoanele de care nu sunt prea apropiată.

Taur
Simțiți o stare de discomfort. Poate fi o problemă medicală mai veche, sau doar ceva trecător. Totuși, este recomandat un control medical.

Gemeni – Horoscop 12 noiembrie 2019

Marți 12 nu este marți 13, așadar deși este denumită marțea neagră sunteți favorizații zilei. Meritați să vă relaxați, chiar dacă săptămâna abia a început.

Rac
Din păcate astăzi trebuie să aveți grijă mare la bani. Sunteți predispuși să pierdeți o sumă mare. Fie că e vorba despre niște economii, fie că vorbim despre un contract pe care nu îl negociați bine. Atenție la venituri!

Leu
Ziua începe bine și liniștită. Spre amiază e posibil ca șeful să vă încarce cu noi proiecte de muncă. Sau chiar vă informează despre o călătorie de afaceri la care nu trebuia să mergeți dumneavoastră.

Fecioară

O zi încărcată. Banii mulți nu se fac cu efort puțin. Acesta este îndemnul nostru, iar voi știți că trebuie să aveți și zile încărcate pentru că altfel contul bancar nu va fi niciodată la așteptările voastre.

Balanță
Probleme în relația de cuplu. Însă aceasta este doar o pasă. Nu trebuie să vă îngrijorați dacă relațiile cu persoanele din jur nu merg ca până acum. Se anunță o perioadă plină de prosperitate pentru nativii acestei zodii.

Scorpion
Visele devin realitate. Acesta este și cazul vostru. Ați muncit din greu pentru cariera la care ați visat de mult. Acum este momentul să culegeți roadele muncii.

Săgetător
Ușor- ușor timpul trece și simțiți nevoia acută de a lăsa ceva important în urma dumneavoastră. Poate o carte este ceea ce v-ar face să vă simțiți împlinit.

Capricorn
Nimic neașteptat în viața voastră. Totul decurge normal. Se pot întrevede întâlniri de afaceri care se vor solda nu doar cu bani mulți, ci și cu o prietenie pe termen lung.

Vărsător – Horoscop 12 noiembrie 2019
Sunteți fericit și împlinit. Totul merge ca pe roate. Traversați o perioadă productivă atât la locul de muncă cât și pe plan persoanl. În relația cu familia ați reuțit să treceți peste niște neînțelegeri mai vechi.

Pești
Cine nu suferă din dragoste înseamnă că nu a iubit niciodată. Însă, nativii acestei zodii sunt recunoscuți pentru dragostea pasională pe care o poartă partenerului. Așa că, nu trebuie să vă temeți că e sfârșitul relației. Priviți-l ca pe un nou început.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: