Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 13 decembrie 2022. Marți, 13: zi cu ghinion pentru aceste zodii

Horoscop 13 decembrie 2022. Marți, 13: zi cu ghinion pentru aceste zodii

Horoscop 13 decembrie 2022. Marți, 13: zi cu ghinion pentru aceste zodii

Horoscop 13 decembrie 2022. Marți, 13: zi cu ghinion pentru aceste zodii. Iată ce previziuni au astrologii pentru fiecare nativ în parte în materie de sănătate, dragoste și carieră.

Horoscop 13 decembrie 2022 – Berbec

În sfârșit, o zi în care simți că ai succes. La serviciu, cel puțin. Vei începe o activitate de pe urma căreia vei câștiga ceva bani. Ar fi bine să accepți ajutorul unui prieten, ca să treci cu bine peste toate obstacolele.

Horoscop 13 decembrie 2022 – Taur

Dimineață s-ar putea să întâmpini unele dificultăți financiare – cineva o să îți ceară o sumă mare de bani sau o să ai de plătit o amendă, dar reușești să depășești situația destul de ușor. De asemenea, este o zi favorabilă activităților artistice.

Horoscop 13 decembrie 2022 – Gemeni

O zi bună pentru a te face remarcat în societate, cu ocazia unei întâlniri cu un vechi prieteni sau cu rude îndepărtate. În plan sentimental, nu este exclus să se înfiripe o nouă idilă. Totuși, e recomandat să nu dai vrabia din mână pentru cioara de pe gard.

Horoscop 13 decembrie 2022 – Rac

La locul de muncă, colegii îți recunosc competența și încearcă să învețe din experiența ta, iar asta îți aduce o mare satisfacție. Te gândești să ceri o mărire de salariu. În ceea ce privește banii, nu sunt recomandate experimentele și inițiativele riscante.

Horoscop 13 decembrie 2022 – Leu

Farmecul personal te ajută să rezolvi multe lucruri mai ușor decât ai crezut. Ai ceva numai al tău și ar fi bine să „profiți” de asta. Se pare că ai de gând să faci o achiziție sau o investiție importantă, dar oare nu ai cheltuit cam mult în ultima vreme?

Horoscop 13 decembrie 2022 – Fecioară

Este o zi bună, per total, fără evenimente deosebite în carieră și în plan sentimental. Capacitatea de comunicare e la cote maxime. Totuși, s-ar putea să răcești, că tot e perioada virozelor și mai e și marți, 13, așa că o să ai ghinionul să te alegi cu o migrenă.

Horoscop 13 decembrie 2022 – Balanță

Este posibil să te preocupe resursele financiare necesare pentru o afacere pe cont propriu. O soluție ar fi o asociere cu un prieten sau cu o rudă, ai nevoie de ajutorul cuiva oricum ar fi. Să nu îți fie rușine să ceri ajutorul – e un sfat general.

Horoscop 13 decembrie 2022 – Scorpion

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, astăzi s-ar putea să primești ajutor neașteptat din partea unei persoane mai vârstnice. În sfârșit! Totuși, ești sigură că asta vrei? Parcă ai unele oscilații, încă nu ți-ai dat seama cum vrei să arate viața ta. Însă, cu răbdare, vei reuși.

Horoscop 13 decembrie 2022 – Săgetător

Ai multă energie fizică și ești decis/ă să te apuci de câteva proiecte pe care vrei să le pui în aplicare. Dacă nu ai suficiente fonduri disponibile, apelează la rude sau la câțiva prieteni apropiați pentru că te vor ajuta.

Horoscop 13 decembrie 2022 – Capricorn

Vei câștiga mai mulți bani în această perioadă, dar ai și cheltuieli la fel de mari. La serviciu se poate contura o situație incertă, nu se știe ce se întâmplă cu contractul tău. Totuși, partenerul de viață îți va face o surpriză pe seară, care o să te ajute să mai uiți de griji.

Horoscop 13 decembrie 2022 – Vărsător

Relația cu partenerul de cuplu se pare că va avansa la un alt nivel. Te bucură asta? Dacă nu, de ce nu închei relația asta? O să ai interacțiuni benefice cu diverse persoane de la job. N-ar fi rău să îți lărgești cercul de apropiați.

Horoscop 13 decembrie 2022 – Pești

Partenerul de cuplu nu pierde nicio ocazie de a-ți fura un zâmbet și o declarație de dragoste, iar aceste lucruri te copleșesc bine de tot. Simți nevoia să îți manifești din plin creativitatea – vrei să arăți cuiva de ce ești în stare. Și poți face multe dacă îți pui în minte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: