Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 13 februarie 2020. O zi cu ghinion pentru Raci și Balanțe

Horoscop 13 februarie 2020. O zi cu ghinion pentru Raci și Balanțe

Horoscop 13 februarie 2020. O zi cu ghinion pentru Raci și Balanțe

Horoscop 13 februarie 2020. Cum se preconizează a fi ziua de joi pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Află care sunt previziunile pentru zodia ta din horoscop 13 februarie 2020.

Berbec

Este o zi destul de bună, ținând cont de apatia permanentă care îl încearcă pe Berbec. Ziua de muncă se va desfășura normal, destul de liniștit, iar seara vine cu o surpriză plăcută.

Taur

Va avea parte de câteva cheltuieli neașteptate, care îi cam fac gaura în buget. Din acest motiv, Taurii vor fi morocănoși și nu se vor purta prea frumos cu cei din jur. E important să nu uite că partenerul, familia sau colegii de muncă n-au făcut nimic ca să se răzbune pe ei.

Gemeni

Se trezesc cu un chef de muncă, ceva de nedescris! Să se folosească de acest atu și să rezolve niște probleme pe care le tot amana de ceva timp. Ziua devine chiar mai bună spre seară!

Rac

Din păcate, o zi de 13 cu ghinion pentru nativii Raci. Pentru ei, totul pare să meargă pe dos, există încurcături birocratice și discuții aprinse la locul de muncă. Calm, vine weekendul în curând!

Leu

Există șanse mari ca Leii să primească o sumă de bani neșteptată. Să joace la Loto sau să își facă curaj să ceară mărirea de salariu mult visată.

Ce zodii primesc o veste joi

Fecioară

Beneficii astrale pentru nativii Fecioară – există o energie pozitivă care îi încojoară și îi binedispune. Așa că totul va fi foarte bine pentru ei!

Balanță

Nu se preconizează o zi plăcută, din cauza unei discuții care începe chiar de la prima oră a dimineții. Așa că toată ziua va fi umbrită de această situație neplăcută.

Scorpion

O zi înconjurată de discuții și conflicte. Cel mai bine pentru nativii Scorpion ar fi să evite orice fel de confruntare, căci nu vor avea de câștigat în urma ei!

Horoscop 13 februarie 2020. Săgetător

Vești bune pentru nativii zodiei Săgetător, află despre o schimbare majoră la locul de muncă, care îi entuziasmează enorm. Poate e vorba despre o avansare sau despre o mărire de salariu.

Capricorn

Capricornii vor fi extrem de supărați în prima parte a zilei, pentru că nu se întâmplă ceva pentru care au depus eforturi destul de mult timp. Spre seară însă, o veste le schimbă starea de spirit!

Vărsător

Trei ceasuri rele pentru Vărsători în această zi de 13. Există șanse mari ca ziua lor să fie distrusă din cauza unui prieten, care îi aduce o veste neplăcută!

Pești

Peștii se vor simți extrem de bine în această zi, mai ales pentru că au parte de o veste îmbucurătoare. Mai mult, situația lor financiară pare că înflorește de la o zi la alta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: