Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 13 mai 2022. Nativii care vor avea de suferit. Ce trebuie să faceți ca să treceți peste

Horoscop 13 mai 2022. Nativii care vor avea de suferit. Ce trebuie să faceți ca să treceți peste

Horoscop 13 mai 2022. Dați uitării toate nemulțumirile! E momentul să vă oferiți o viață nouă. Toată căldura sufletească pe care ați transmi-o celorlalți de-a lungul timpului se întoarce la voi. Totodată, nativii din Gemeni se simt obligaţi să aibă un comportament exemplar din cauza geloziei dovedite de persoana iubită, în timp ce Săgetătorii încearcă să scape de încurcăturile de la locul de muncă.

Horoscop 13 mai 2022. Berbec

Nu eşti econom şi cheltuieşti iar până la ultimul bănuţ pentru cei dragi. După-amiază, te simţi ameninţat, urmărit şi criticat fără motiv. Este vorba doar de o sensibilitate trecătoare, care dispare definitiv la orele serii, când ajungi în familie.

Horoscop 13 mai 2022. Taur

Este necesar să te detaşezi de mesajele încărcate de critici şi să fii mai prudent în ceea ce priveşte alimentaţia şi micile tale „vicii”. Ultimele trei ore ale programului de lucru sunt ambigue, presărate de reproşuri, dar şi de multe laude minore.

Horoscop 13 mai 2022. Gemeni

Nu trebuie să împrumuţi bani şi nu trebuie să accepţi cadouri care pot fi considerate mită! După-amiază, ţi se impune, din cauza geloziei, de către persoana iubită o anumită conduită morală exagerată. Seara, nelinişti ascunse şi nervozitate vizibilă.

Horoscop 13 mai 2022. Rac

Se va dovedi în această zi că „tăcerea este de aur”. După-amiază, nu este bine să îţi faci cunoscute părerile despre cei din jur, deoarece tendinţa generală va fi interpretarea lor negativă. Starea de sănătate este când foarte bună, când cam bizară.

Horoscop 13 mai 2022. Leu

Ai idei geniale, dar nu găseşti niciun specialist care să le pună în practică, fără a deveni periculoase din punct de vedere legal. La locul de muncă, există riscul apariţiei unor încurcături financiare majore. E bine să opreşti activităţile obositoare!

Horoscop 13 mai 2022. Fecioară

Nu sunt excluse sancţiunile date de un şef nedrept. La începutul zilei, activitatea este susţinută şi rezultatele, excepţionale. Risipa de energie va duce însă la o stare de epuizare fizică accentuată şi la somnolenţă sancţionată de toţi colegii.

Horoscop 13 mai 2022. Balanță

Pot apărea mici ghinioane, provocate de membrii tineri ai familiei. Nu manifestezi niciun pic de înţelegere faţă de cei care greşesc. După-amiază, verifici cu atenţie „utilajele” pe care le foloseşti, pentru a îndepărta orice pericol de accidentare.

Horoscop 13 mai 2022. Scorpion

Relaţiile familiale sunt convulsive, lipsite de tandreţe sau de milă. După-amiază, schimbări afective majore. La sfârşitul zilei, anulezi toate contractele neproductive şi semnezi altele, mult mai provocatoare şi mai bune din punct de vedere financiar.

Horoscop 13 mai 2022. Săgetător

Termini de strâns actele pentru un proces pe care îl consideri important, dar uiţi că există dovezi clare împotriva ta. La serviciu, încurcături noi. Seara, îţi iei revanşa într-o manieră originală, iar rudele se simt obligate să fie recunoscătoare.

Horoscop 13 mai 2022. Capricorn

Dai dovadă de o deosebită abilitate de a aplana conflictele prin metode foarte originale şi eşti rugat să acţionezi şi în alte zone de interes. Apare o conjunctură nedorită, dar faptul că eşti dispus să colaborezi cu toată familia atrage simpatie.

Horoscop 13 mai 2022. Vărsător

Rudele te ajută din nou, însă îţi cer unele garanţii solide. Nu ai probleme în a-ţi fermeca toţi colegii şi în a-i convinge să facă exact ceea ce doreşti. Mai mult, faci rost de o persoană specializată care să se ocupe cu succes de finanţe în viitor.

Horoscop 13 mai 2022. Pești

Dimineaţă, eşti obligat să participi la o întâlnire cu oameni de afaceri. Te afli într-o situaţie delicată din care nu vei ieşi curând. Seara, reiei relaţiile amicale cu acele persoane pe care le-ai îndepărtat de tine şi le faci confidenţe din nou.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: