Redactia.ro
Home » Știri » Horoscop 13 martie 2019. Ce ne-au pregătit astrele

Horoscop 13 martie 2019. Ce ne-au pregătit astrele

Horoscop 13 martie 2019

Horoscop 13 martie 2019. Sfatul astrelor este să evităm cheltuielile inutile și să nu acționăm impulsiv, indiferent de situații.

Berbec

Vei avea ocazia să participi la un eveniment la care vei cunoaște pe cineva care îți va atrage imediat atenția și de care ai mari șanse să te îndrăgostești. Ai grijă cum îți gestionezi banii.

Taur

Chiar dacă vrei să te afirmi la locul de muncă, ai grijă să nu intri în discuții care te depășesc pentru că lipsa experienței nu îți va face bine. Nu semna acte fără să te consulți cu colegii.

Gemeni

Petrece mai mult timp cu familia sau cu persoanele dragi. În acest fel vei sta departe de tentațiile care îți pot aduce probleme cu legea, mai ales dacă ai în trecut asemenea experiențe.

Rac

Dacă vor apărea oportunități avantajoase pentru tine, ai grijă să nu le ratezi pentru că nu vei avea această șansă prea curând. Ajută-ți partenerul dacă acesta îți cere sfatul într-o situație.

Horoscop azi 13 martie

Leu

Dacă ești singur ai mari șanse să întâlnești pe cineva cu care să îți dorești să ai o relație. Dacă ai deja pe cineva vei dori să vă apropiați și mai mult în perioada următoare.

Fecioară

Ai multe idei de afaceri, dar trebuie să ai mai multă răbdare dacă vrei să vezi rezultate mari. Partenerii tăi ar putea renunța la tine din cauza acestei instabilități de care dai dovadă.

Balanță

Dacă ai împrumutat cuiva bani și nu mai credeai că îi recuperezi, bucură-te, aceștia vor veni la tine. Cel mai bine este să stai departe de persoanele care ți-au îngreunat situația financiară.

Scorpion

Evită orice fel de discuții în contradictoriu cu oamenii importanți din viața ta. Nu vei reuși să te faci înțeles și îți va fi foarte greu appoi să te explici. Acordă-ți timp pentru odihnă.

Săgetător

Chiar dacă vrei neapărat să cumperi ceva pentru casă sau pentru birou, nu acționa de unul singur. Cere părerea celor din jur dacă nu vrei să îi îndepărtezi pe toți din cauza impulsivității.

Capricorn

Chiar dacă nu ai chef de ele, pune pe primul loc activitățile cotidiene și abia apoi gândește-te la cumpărături sau la vacanțe. În toate cazurile cere sfatul persoanei iubite.

Vărsător

Dacă îți vei asculta intuiția vei reuși să iei cele mai bune decizii pentru tine și pentru viitorul tău. Vei găsi o idee de afaceri, o rezolvare pentru o problemă mai veche un plan de viitor.

Pești

Analizează foarte bine toate variantele înainte de a acționa, mai ales la birou. Nu te entuziasma prea mult chiar dacă lucrurile îți vor părea mai ușoare. Nu va fi o zi bună pentru miracole.

Citeste si: Acestea sunt cele mai FIDELE zodii. Faci casa buna cu ele!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: