Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 14 martie 2019. Vizite, călătorii, întâlniri cu oameni dragi

Horoscop 14 martie 2019. Vizite, călătorii, întâlniri cu oameni dragi

Horoscop 14 martie 2019. Vizite, călătorii, întâlniri cu oameni dragi

Horoscop 14 martie 2019. Cuvântul de ordine va fi „determinare”. Astrele ne recomandă să fim curajoși și să facem lucrurile la care ne gândim, fără să ne fie teamă de urmări.

Află ce îți pregătesc astrele pe 14 martie 2019

Berbec

Dacă bănuiești că există cineva care te place în secret este posibil să primești în sfârșit confirmarea chiar de la persoana respectivă. Ea îți va face un cadou prin care îți va demonstra că te poate „citi” și veți petrece momente frumoase împreună.

Taur

Pentru că se apropie weekendul se termină o perioadă foarte aglomerată și fructuoasă. Vei ieși în oraș alături de cei mai buni prieteni pentru a te distra și pentru a sărbători toate succesele voastre.

Gemeni

Este posibil să ai în următoarele zile niște invitați veniți de departe. Pentru că vrei să iasă totul foarte bine te vei ocupa de toate pregătirile în detaliu. Vei pregăti casa, vei face cumpărături, vei organiza programul șederii lor.

Rac

Va fi nevoie să faci mai multe cumpărături pentru un sărbătorit. Sfatul astrelor este să fii totuși cumpătat și să nu arunci banii pe geam. Nu traversezi cea mai bună perioadă din punct de vedere financiar.

Leu

Vei avea multe întâlniri de afaceri sau personale, toate foarte importante pentru tine. Ai grijă totuși să conduci cu atenție și să respecți regulile de circulație ca să nu riști un accident sau vreo amendă.

Horoscop 14 martie 2019 – previziuni toate zodiile

Fecioară

Vei primi un telefon sau un mesaj de la cineva foarte drag ție cu care nu ai mai vorbit de mult timp. Veți stabili o întâlnire la care veți depăna amintiri și poate veți face chiar planuri pentru perioada următoare.

Balanță

Chiar dacă îți dorești să fii mai grijuliu cu banii tăi, dacă ai totuși șansa să ieși la un suc sau la un film, nu o rata, pentru că nici restricțiile de acest fel nu îți vor face bine. Banii vor veni și vor pleca mereu.

Scorpion

Ești într-o perioadă foarte bună a vieții tale și îi vei molipsi și pe cei din jur cu dispoziția ta foarte bună. Vei face glume, te vei autoinvita la petreceri, va fi o bucurie generală datorată în mare parte ție.

Săgetător

Vei simți nevoia, dar vei avea și energia să faci curățenie fie generală, fie superficială, în casă sau chiar în curte, dacă este cazul. După aceea te vei odihni și te vei bucura de liniște singur sau alături de cei dragi.

Horoscop 14 martie 2019 – vezi ce te așteaptă joi în funcție de zodia ta

Capricorn

Chiar dacă nu dispui de foarte mulți bani, vei face un efort și vei pregăti o surpriză plăcută pentru persoana iubită sau pentru copil. Poate fi vorba de un obiect la care visează de mult timp sau de o vizită într-un loc special.

Vărsător

Dacă vei hotărî să participi la vreo competiție, la vreun concurs, de amatori sau chiar ceva profesionist, vei avea succes și te vei învrednici de premii. Așa că dacă ai această posibilitate, fă-ți curaj și bucură-te de moment.

Pești

Singur sau cu o gașcă mare, vei pleca unde. Poate fi un loc aproape de casă pe care să-l vizitați pentru câteva ore sau chiar o escapadă mai lungă, în care să rezervați o cazare pentru mai multe zile. În ambele situații vă veți distra copios.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: