Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 19 noiembrie 2019 – Zodiile protejate de divinitate

Horoscop 19 noiembrie 2019 – Zodiile protejate de divinitate

Horoscop 19 noiembrie 2019

Horoscop 19 noiembrie 2019 – Zodiile protejate de divinitate. Citește horoscopul zilei de 19 noiembrie și află ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte.

Berbec – Horoscop 19 noiembrie 2019

Nativii zodiei berbec au parte de lucruri bune și totul merge ca pe roate. Este una dintre zodiile protejate de divinitate. Spunem asta pentru că în această perioadă toate bolile trec și toate planurile vă reușesc.

Taur

Probleme la nivelul stresului. Ar trebui să priviți cu ochii minții fiecare problemă. Veți observa că există o soluție și totul se va rezolva.

Gemeni

Deși simțiți o oboseală continuă și o tristețe acută trebuie să încercați singuri să ieșiți din această pasă. Totul se întâmplă pentru că ați lăsat niște probleme nerezolvate care încă vă macină.

Rac – Horoscop 19 noiembrie 2019

Ziua și zâmbetul. Se pare că astrele țin cu nativii acestei zodii și este considerată o zodie protejată de divinitate. La fel ca la Berbeci, este o perioadă favorabilă schimbărilor în bine.

Leu

Deși problemele de sănătate nu v-au cam dat pace în ultima vreme, este bine de știut că totul se încheie odată cu luna aceasta. Din prima decadă a lunii decembrie, leii vor intra într-o zonă prosperă.

Fecioară

Se întrevăd bani. Fie că primiți o mărire de salariu, un bonus, sau împrumul la bancă pentru care ați aplicat mai de mult, acum este momentul să faceți achiziția pe care vi-o doriți de mult.

Balanță – Horoscop 19 noiembrie 2019

Sunteți în echilibru atât la locul de muncă cât și pe plan profesional. Se pare că relația cu partenerul de viață merge din ce în ce mai bine.

Scorpion

Șeful vă filează de ceva timp și așteaptă momentul oportun pentru care să primiți o mărire de salariu. Continuați să depuneți același efort zilnic, chiar dacă uneori vă simțiți epuizat.

Săgetător

Stelele vă sunt prietene căci noaptea e cel mai bun sfetnic pentru a lua o decizie la care vă gândiți de ceva vreme. Sunteți a treia zodie protejată în această zi.

Capricorn – Horoscop 19 noiembrie 2019

Mergeți cu capul sus indiferent de probleme. Nu vă lăsați din cauza prejudecăților și a vorbelor rele. Nu uitați că oamenii care au ajuns mari au fost mici.

Vărsător

Săptămâna aceasta a început în forță pentru voi și cu un tonus bun. Aveți planuri mari pentru perioada care urmează. Așa că, cu odihnă și o alimentație corectă veți putea termina ce ați început.

Pești

Pe plan sentimental lucrurile le liniștesc pentru nativii acestei zodii. Mergeți cot la cot alături de partener și puteți începe împreună o afacere.

Loading...