Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 20 Mai 2019. Balanțele vor pierde o sumă importantă de bani

Horoscop 20 Mai 2019. Balanțele vor pierde o sumă importantă de bani

GALERIE FOTO (2) Horoscop 20 Mai 2019. Balanțele vor pierde o sumă importantă de bani

Horoscop 20 mai 2019. Balanțele vor pierde o sumă importantă de bani, iar Capricornii vor fii răniți de faptele partenerilor de viață.

Citește horoscopul zilei de 20 mai 2019, și află ce îți rezervă astrele.

Berbec – Horoscop 20 mai 2019

Azi este o zi a revelațiilor. Îți vei răspunde la întrebările care te frământă de atâta timp și vei încerca să te redescoperi. Vei dori să petreci timp în intimitatea casei tale și vei reusi să te preocupi mai mult de propria persoană.

Taur

Este timpul să nu te mai neglijezi și să te sacrifici în favoarea altor persoane, Indiferent că este vorba de un membru al familiei. Încearcă să te prețuiești tu singur mai mult și admirația din partea celor din jurul tău nu va întârzia să apară.

Gemeni – Horoscop 20 mai 2019

Simți nevoia unei schimbări. Chiar dacă nu esti pregătit să faci o schimbare majoră, încearcă totuși să modifici ceva prin casă sau în vestimentația ta. Astfel te vei simți iar în largul tău. Nu lăsa părerile celor din jur să te influențeze foarte mult.

Rac

Azi ești puțin neatent și din cauza aceasta vei atrage criticile colegilor de muncă care sunt deranjați de acest lucru. Încearcă să nu pui foarte mult la suflet vorbele răutăcioase. Reformulează-te și arată-le de ce ești în stare.

Leu – Horoscop 20 mai 2019

Azi dorești să dai tot ce poți la muncă, pentru a te face remarcat și ca să revii în centrul atenției, așa cum îti place. Cei din jurul taă vor observa acest lucru și îți vor oferi contrariul, te vor ignora. Nu da dovadă de exces de zel dacă nu vrei să atragi antipatii.

Fecioară

Cei pe care obișnuiești să-i ajuți și să le fi aproape îți vor întoarce spatele, acum când ai și tu nevoie de un umăr pe care să plângi. Te-ai obișnuit deja să te consolezi singur. Fă asta și acum și dovedește-le tuturor cât de puternic ești.

Balanță – Horoscop 20 mai 2019

Pentru tine azi nu este o zi prea bună. Este posibil să pierzi o sumă importantă de bani pe care din păcate nu vei reuși s-o recuperezi. Rămâi optimist și ai încredere că vei trece cu bine peste această neplăcere.

Scorpion

Pentru tine azi este o zi a certurilor și a neînțelegerior. Încearcă să eviți discuțiile în contradictoriu, mai ales acasă, asta dacă nu vrei să pierzi persoanele apropiate. Ar trebui să încerci să fi mai calm și mai tolerant cu cei din jur.

Săgetător – Horoscop 20 mai 2019

Te-ai săturat să faci eforturi și ele să nu fie apreciate de nimeni. Învață că nu trebuie să demonstrezi nimic nimănui. Cine te place, te place așa cum ești. Cei din jur s-au obișnuit să faci lucruri pentru ei și de aceea li se pare normal și nu te apreciază așa cum meriți.

Capricorn

Capricornii vor afla azi secrete mai puțin plăcute din trecutul partenerului de viață, secrete pe care nici măcar nu le-au banuit vreodată. Este posibil chiar să te gândești la despărțire. Te sfătuim să pui în balanță lucrurile bune și pe cele rele și să vezi în favoarea cărora se înclină balanța. Abia după asta trebuie să iei o decizie.

Vărsător

Vărsătorii vor avea o zi dedicată lor astăzi. Vor merge să se plimbe și se vor relaxa la spa sau la salon. Vor cheltui sume mari de bani, dar vor simți că a meritat.

Pești – Horoscop 20 mai 2019

Astăzi vei revedea o persoană dragă din trcut. Poate să fie vorba despre fostul partener care vă va cere să vă împăcați. Înainte de a lua o astfel de decizie, amintește-ți care a fost motivul pentru care v-ați despărțit. Nu te lăsa purtat de sentimente. Gândește-te bine dacă poți să-ți asumi riscul ca această persoană să nu se fi schimbat, așa cum pretinde.

Citește și:Horoscopul verii 2019. Nativii vor avea parte de o vară plină de schimbări

 

19

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: