Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 20 martie 2023. Taurii încheie afaceri vechi, iar capricornii își renovează casa

Horoscop 20 martie 2023. Taurii încheie afaceri vechi, iar capricornii își renovează casa

Top 3 cele mai manipulative zodii! Ele stârnesc haos în jurul lor

Horoscop 20 martie 2023 – Berbec

Folosiți-vă farmecul persuasiv. Sunteți excepțional de iscusit cu cuvintele, cu Mercur în semnul dvs. timp de trei săptămâni. Ideile creative abundă. Scrieți, editați și publicați.

Horoscop 20 martie 2023 – Taur

În următoarele trei săptămâni, cu Mercur în Berbec, terminați afaceri vechi. Revedeți ce a funcționat și ce nu a funcționat și actualizați planurile. Includeți intuiția și indicii nespuse.

Horoscop 20 martie 2023 – Gemeni

Consolidați munca în echipă cu ajutorul comunicării, mai ales acum, când Mercur se află în Berbec timp de trei săptămâni. Întâlnirile și reuniunile oferă conexiuni valoroase. Discutați despre posibilități.

Horoscop 20 martie 2023 – Rac

Oportunitățile profesionale apar în conversații în următoarele trei săptămâni, cu Mercur în Berbec. Discutați proiecte, idei și posibilități. Creați rețele și aprofundați conexiunile.

Horoscop 20 martie 2023 – Leu

Călătoriile te cheamă în următoarele trei săptămâni, cu Mercur în Berbec. Faceți conexiuni la distanță. Studiul și cercetarea dezvăluie noi idei, potențial și soluții.

Horoscop 20 martie 2023 – Fecioară

Este mai ușor să organizezi finanțele comune, cu Mercur în Berbec. Plătiți facturile și stabiliți cât puteți cheltui. Urmăriți cifrele.

Horoscop 20 martie 2023 – Balanță

Reamintiți-i iubitei dvs. ce apreciați la ea. Comunicarea între parteneri înflorește, cu Mercur în Berbec. Romantismul apare în conversație. Inventați posibilități împreună.

Horoscop 20 martie 2023 – Scorpion

Ceea ce înveți îți dinamizează munca, sănătatea și fitness-ul, cu Mercur în Berbec. Descoperiți eficiențe și cele mai bune practici. Învățați de la mentori, medici și antrenori respectați.

Horoscop 20 martie 2023 – Săgetător

Exprimați-vă afecțiunea și sentimentele cele mai profunde. Puneți-vă dragostea în cuvinte. Comunicarea romantică înflorește în următoarele trei săptămâni, cu Mercur în Berbec.

Horoscop 20 martie 2023 – Capricorn

Mențineți un flux de numerar pozitiv. Abordați un proiect de renovare a casei în următoarele trei săptămâni, cu Mercur în Berbec. Comunicațiile familiale înfloresc. Aliniați-vă asupra unei viziuni.

Horoscop 20 martie 2023 – Vărsător

Creați imagini, sunete și mișcări frumoase. Puteți învăța cu voracitate, cu Mercur în Berbec. Sunteți deosebit de creativ. Cuvintele curg cu ușurință. Scrieți, înregistrați și raportați.

Horoscop 20 martie 2023 – Pești

Luați în considerare posibilitățile. Timp de aproape trei săptămâni, cu Mercur în Berbec, dezvoltați proiecte lucrative în comunicare. Urmăriți-vă finanțele pentru creștere. Faceți conexiuni profitabile.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: