Redactia.ro
Home » Știri » Horoscop 20 noiembrie 2020. Zodia care trăiește într-o minciună

Horoscop 20 noiembrie 2020. Zodia care trăiește într-o minciună

Horoscop toate zodiile

Horoscop 20 noiembrie 2020. Iată ce le așteaptă pe cele 12 zodii în această zi. Se anunță a fi una de bun augur pentru Balanțe, care primesc o veste neașteptată de la locul lor de muncă. Inspirație, creativitate și noroc pentru aceste zodii!

Horoscop 20 noiembrie 2020 pentru zodia Berbec

Berbecii sunt răsfățații acestei zile. Primesc multe complimente și sunt pe placul tuturor în această zi. Toată lumea vrea să fie în prejma lor, iar cum aceștia adoră să fie în centrul atenției… este perfect!

Horoscop 20 noiembrie 2020 pentru zodia Taur

Taurii sunt puși în dificultate nouă pe care o au la locul de muncă. Chiar atunci când credeai că le-ai văzut pe toate, iată că nu este chiar așa! Destinul are alte planuri pentru tine!

Horoscop 20 noiembrie 2020 pentru zodia Gemeni

Zodia Gemeni este pusă pe jar de un cunoscut, care îi tot șicanează și îi vorbesc cumva, cu un aer de superioritate, iar nativii nu reacționează tocmai bine, așa că este posibil să iasă scântei!

Horoscop 20 noiembrie 2020 pentru zodia Rac

E ușor să fugi de iubire, dar atunci când o găsești pe cea adevărată să fii sigur că nu vrei mai dori să mai pleci vreodată de acolo! Așa este legea firii, chiar dacă tu te opui deocamdată și nu vrei să ai pe cineva în viața ta.

Horoscop 20 noiembrie 2020 pentru zodia Leu

Adevărul uneori poate fi dureros, dar este, cu siguranță, mai bine să îl afli decât să trăiești într-o minciună. Nu te lăsa păcălit de aparențe.

Horoscop 20 noiembrie 2020 pentru zodia Fecioară

Trebuie să înveți să ierți. Ești o persoană dură de fel și nu prea lași de la tine, dar iată că viața te-a adus în aceaste circumstanțe, în care tu trebuie să fii mai înțelegător, pentru ca lucrurile să meargă bine.

Horoscop 20 noiembrie 2020 pentru zodia Balanță

Atunci când iubești, iubești cu toată inima. Este un lucru bun, dar dacă ești rănit, suferi la fel de mult sau chiar de zeci de ori mai mult decât ar putea să o facă celălalt, partenerul tău.

Horoscop 20 noiembrie 2020 pentru zodia Scorpion

Din cauza unor greșeli din trecut, nu ai mai putea să faci aceleași alegeri în dragoste ca în trecut. Preferi  să fii mai reticent, mai retras, decât să fii rănit din nou.

Horoscop 20 noiembrie 2020 pentru zodia Săgetător

Nu trebuie să te lași copleșit de lucrurile care se întâmplă în jurul tău, pentru că puterea ta este una cu sursă internă, nu o extragi din mediu care te înconjoară.

Horoscop 20 noiembrie 2020 pentru zodia Capricorn

Ai calea ta, drumul tău, de pe care nu trebuie să te abați pentru nimeni. Cineva care îți apreciază idealurile și năzuințele în viața este de apreciat.

Horoscop 20 noiembrie 2020 pentru zodia Vărstător

Ești foarte tăcut în această zi. Poate ai multe pe cap sau poate „taci și faci”. Oricum ar fi, este o zi bună!

Horoscop 20 noiembrie 2020 pentru zodia Pești

Zodia Pești este învăluită într-un aer de mister, care o face foarte seductivă pentru ceilalți.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: