Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 23 februarie 2019 – Zodia care va avea mari probleme

Horoscop 23 februarie 2019 – Zodia care va avea mari probleme

Horoscop 23 februarie 2019 - Zodia care va avea mari probleme

Horoscop 23 februarie 2019. O zodie ar putea avea probleme din cauza unei persoane astăzi, iar o altă zodie ar trebui să pună la îndoială tot ce vede sau aude.

Această zi este marcată de conjuncția între Venus (în Capricorn) și Pluton (în Capricorn) şi de un sextil al lui Mercur (în Pești) cu Pluton (în Capricorn)

Berbec: Nu te grăbi şi încearcă să faci cea mai bună treabă, indiferent de ce trebuie să faci. Nu lăsa pe nimeni să se amestece în socotelile tale şi să îţi dea sugestii absurde.

Taur: Vei fi rugat să faci ceva astăzi, dar e ceva ce nu vrei să faci. Din păcate, nu prea ai de ales, aşa că va trebui să te descurci singur şi să o scoţi la capăt.

Gemeni: Doar pentru că ai puterea de a-i face pe alţii să facă ce le spui nu înseamnă că trebuie să începi să dai ordine şi să te comporţi urât cu ei. Cooperarea e cheia succesului.

Rac: Este ziua ideală în care să stai să planifici ce vrei să faci pentru următoarele luni. Dacă te găseşti în situaţia în care eşti prins între lucruri care se bat cap în cap, mergi pe instinct.

Leu: Dacă cineva îţi face tot felul de promisiuni azi, ai putea să fii inclinat să le crezi. Ar fi o greşeală, pentru că persoana aceea are de gând să te ducă cu zăhărelul.

Fecioară: Dacă cineva îţi face probleme azi nu trebuie să te răzbuni. Nu pune la suflet toate răutăţile şi vezi-ţi de treabă.

Balanţă: Planetele te avertizează că stai prea mult timp să îţi baţi capul cu ce spun alţi oameni şi acorzi prea puţină importanţă vocii tale interioare. Răspunsurile pe care le cauţi sunt în capul tău, aşa că lasă inspiraţia să te cuprindă.

Horoscop 23 februarie 2019 – Scorpionii trebuie să stea în gardă

Scorpion: Trebuie să stai în gardă azi. Chiar dacă este vorba de oameni în care ai încredere, ar trebui să te gândeşti de două ori înainte de a lua o decizie pe baza a ce îţi spun ei.

Săgetător: Mintea ta pare că nu se poate concentra, iar singura explicaţie este că eşti obosit mental şi că trebuie să stai puţin şi să te odihneşti. Uită de subiectele serioase şi relaxează-te.

Capricorn: Dacă azi îţi păstrezi calmul, vei avea de câştigat pe greşelle altora. Poate sună imoral, dar dacă ei aleg să facă o prostie, tu ai dreptul să faci ceva bun în schimb şi să fii recompensat.

Vărsător: Azi ar trebui să pui la îndoială tot ce vezi sau ce auzi. Asta se aplică în special chestiunilor care ţin de bani sau de afaceri. Nu îţi permiţi să îţi asumi riscuri.

Peşti: Vrei să spui ceva, dar suspectezi că nu va merge aşa cum îţi imaginezi. Nu contează. Trebuie să spui ce îţi trece prin mintem iar mai târziu vei vedea că ai făcut alegerea corectă.

Citeşte şi: Horoscop lunar martie 2019. Luna provocărilor pentru zodii

Aceasta este cea mai neiertătoare zodie de femeie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: