Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 24 mai 2019. Taurii sunt fericiții zodiacului azi!

Horoscop 24 mai 2019. Taurii sunt fericiții zodiacului azi!

Horoscop 24 mai 2019. Taurii sunt fericiții zodiacului azi!

Horoscop 24 mai 2019. Taurii vor avea parte de o zi nemaipomenită azi pe toate planurile, în timp ce racii nu vor reuși nici azi să-și găsească pacea sufletească și să se împace cu propriile lor alegeri, mai ales pe plan sentimental.

Horoscop 24 mai 2019 Berbec

Trebuie să iți iei inima în dinți și să apelezi la curajul specific ție! Astfel vei reuși să duci la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus. Nu băga în seamă rătățile, căci vor fi destui care vor încerca să-ți pună bețe în roate. Nu te îngrijora, însă, vei reuși să realizezi tot ceea ce ți-ai propus.

Taur

Este o zi nemaipomenită astăzi pentru tauri, atât pe plan financiar, căci este posibil să câștige o sumă importantă de bani, cât și pe plan sentimental. Taurii au toate șansele să se îndrăgostească astăzi. Ai grijă, totuși, să nu devii prea entuziast și să neglijezi latura profesională.

Gemeni

Încearcă! Ai răbdare și perseverează! Aceasta este deviza zilei de astăzi pentru gemeni. Nu te da bătut orice s-ar întâmpla! tot ce trebuie să faci este să lași timpul să îți relolve problema. Dacă adaugi și puțină perseverență lucrurile vor sta așa cum îți dorești.

Rac

Trebuie să treci de această stare de apatie în care te-ai cufundat de câteva zile. Încearcă să nu te mai gândești la problemele care te macină atât de tare. Fă lucruri plăcute și relaxante pentru tine și lasă-ți gândurile să se așeze.

Horoscop 24 mai 2019 Leu

Ai renunțat să mai lupți, cu toate că nu-ți stă în fire. Trebuie să ai mai multă ambiție. Deși te simți obosit și esti frustrat că cei din jur nu îți apreciază munca, trebuie să demonstrezi că ești un luptător, așa cum te știu cu toții.

Fecioară

Fecioarele trebuie să fie un pic mai grijulii cu partenerul de viață. În ultima vreme l-ai cam neglijat, lucru pe care l-a simțit și cu care nu se simte tocmai confortabil. Dacă este ceva care nu-ți mai place la partenerul tău este mai bine să discutați, pentru că altfel relația voastră va avea de suferit.

Balanță

Cei născuți în zodia balanței sunt foarte activi azi. Acest lucru nu este pe placul tuturor. Se poate ca cei din jurul tău să se simtă deranjați de faptul că ești atât de agitat și faci totul într-un ritm alert.

Horoscop 24 mai 2019 Scorpion

Ai tendința de a-i agasa pe cei din jur cu faptul că esti un pic prea cicălitor și vrei ca lucrurile să se întâmple doar așa cum vrei tu. Amintește-ți că nu deții adevărul absolut și încearcă să te ponderezi un pic, dacă nu vrei ca cei din jur să înceapă să te evite.

Săgetător

Ești foarte darnic azi. Vei cheltui sume importante de bani pentru a le face pe plac celor din jur. Încearcă să nu exagerezi, pentru că, în caz contrar te vei descurca mai greu pe plan financiar în perioada următoare.

Capricorn

Ai facut o boacănă și acum vrei să fie totul așa cum era. Este nevoie de timp ca lucrurile se intre iar pe făgașul normal. Nimic nu se rezolvă cât ai bate din palme, așa cum ți-ai dori tu. Tot ce poți să faci este să ai răbdare.

Vărsător

Încearcă să îți controlezi emoțiile. Nu mai mace din țânțar armăsar! Nu vei rezolva nimic cu asta, doar îi vei irita pe cei din jur. Nu trebuie să cazi nici în extrema ignoranței și a delăsării. Tot ce ai de făcut este să păstrezi un echilibru.

Horoscop 24 mai 2019 Pești

Pentru pești s-a terminat cu neajunsurile. Vei intra în posesia unor bani. Nu este o sumă mare, dar este suficient cât să te ajute să o scoți la capăt cu o parte din datorii.

Citește și: Iubita lui Bote, Monica Hill, face dezvăluiri incredibile: ”Nu avem mâncare…”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: