Redactia.ro
Home » Stil de viață » Horoscop 24 mai 2022. Zi neagră pentru 3 zodii

Horoscop 24 mai 2022. Zi neagră pentru 3 zodii

Horoscopul zilei de 24 mai 2022. Află ce ți-au rezervat astrele și dacă ești una dintre zodiile vizate.

Horoscopul zilei de marți aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse.

Horoscop Berbec

Berbecii pot spune că în sfârșit sunt într-o perioadă liniștită din viața lor. Pare că au soluție la orice problemă și nimic nu îi poate necăji. Atenție la sănătate. Un control nu ar strica pentru a vă asigura că e totul în regulă.

Taur

Deși în ultimele zile ați acumulat stres și oboseală, totul pare că intră pe un făgaș normal. Lucrurile bune se adună în jurul vostru după o perioadă lungă de cumpănă. Cu dragostea și sănătatea stați bine. Evitați cheltuielile inutile.

Gemeni

Cele mai aprinse discuţii vor avea loc în familie, pentru că părinţii au mereu ceva de comentat pe seama faptelor copiilor lor. Indiferent de rolul pe care îl joci azi, ai grijă la atitudinea pe care o adopți, precum și la tonul verbal. Încercați să lăsați deoparte criticile și ironiile și evitați conflictele. Găsiți o modalitate de a detensiona atmosfera apăsătoare din casă.

Rac

Racii nu au o zi prea bună sau atmosfera din jurul lor le transmite numai energii negative. Astfel, au tendința de a intra în conflicte cu superiorii lor și nimic din ce li se spune nu îi mulțumește. Ar fi bine să aibă grijă la tonul și stilul de abordare al acestor persoane, pentru că nu se știe cum pot reacționa. Fii ferm pe poziţie şi nu te lăsa intimidat, dar păstrează dialogul pe teren paşnic.

Leu

Leii se află într-un anturaj în care primează azi conflictele și lupta pentru câștig. Poate fi vorba aici de o sumă importantă și de beneficii care îți pot asigura un statut social bun și o imagine pozitivă. Ai toate armele necesare pentru a câștiga. Nu te temi de conflicte, dimpotrivă, găseşti în tine rezerve de ambiţie care te propulsează direct în prima linie. Ai ceva de câştigat şi nu te laşi până nu obţii!

Fecioară

Persoanele cu care te înconjori în această zi îți par nepotrivite. Dacă altă dată le înțelegeai glumele sau părerile, azi nu mai ești pe aceeași lungime de undă cu ei. Încearcă să nu critici. Mai bine părăsește încăperea decât să pornești un scandal.

Balanță

Sănătatea ți-a dat bătăi de cap. E timpul să te pui pe primul loc. Dacă ai considerat că altele îți sunt prioritățile până acum, amintește-ți că mai presus de orice este viața ta.

Scorpion

Te simți bine în compania oamenilor cu suflet de copil, care tratează orice situație gravă cu deschidere și bunăvoință. Și tu ești la fel. Nimic rău nu te poate atinge și nu îți poate distruge starea de bine. Zâmbeşte, glumeşte, simte-te liber să faci orice, pentru că numai aşa vei ajunge mai repede la rezultatele visate. Cu un zâmbet pe chip şi în inimă, toate evoluează spre bine!

Săgetător

Dacă ai depune efortul necesar și nu ai lăsa lucrurile să evolueze de la sine, problemele s-ar rezolva mai rapid. Apucă-te de treabă, pune mâna pe unelte şi construieşte singur ceea ce vrei să obţii, pentru că nu vine nimeni să facă asta în locul tău. Ar fi trebuit să înțelegi deja că toate reușitele tale vor fi determinate de munca ta. Ai toate resursele necesare, mai ai nevoie de voință.

Capricorn

Capricornii muncesc azi, însă nu sunt prea determinați. Probabil că ceva îi reține și au impresia că toată munca lor nu duce nicăieri. Totuși, este vorba de o sarcină obligatorie, așa că oricum o veți realiza. Merită efortul, chiar dacă-ţi spui că ai fi avut şi altceva mai bun de făcut în acest timp. Chiar dacă acum faci totul ca pe o povară, la final vei obține măcar liniștea de după stresul acesta.

Vărsător

A sosit ziua în care le ești foarte recunoscător celor care te-au ajutat până acum. Ei au fost alături de tine cu un sfat sau cu o mână de ajutor şi ai trecut peste toate mai repede, ceea ce te face să te simți dator și să faci la fel la rândul tău. Deși acum doar le mărturisești asta, vei avea ocazia să le-o și arăți prin fapte și să le întorci serviciile pentru a-ți arăta respectul ce li se cuvine.

Pești

Uneori ai nevoie să te rupi de realitate și să ai câteva momente doar pentru tine. Nu te retragi într-o formă de visare, ci în acel loc al minții în care ești liber și îți poți pune ordine în idei. Aşa descoperi ce anume îţi doreşti, pe ce te poţi baza pentru a ajunge la visele tale, creând strategii dintre cele mai eficiente. Chiar dacă acum doar visezi, știi sigur că va veni o zi în care vei reuși orice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: