Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 26 decembrie 2019. Astăzi trei zodii vor deschide un conflict

Horoscop 26 decembrie 2019. Astăzi trei zodii vor deschide un conflict

Horoscop 26 decembrie 2019. Astăzi trei zodii vor deschide un conflict

Horoscop 26 decembrie 2019. Astăzi trei zodii vor deschide un conflict.

Citeste horoscopul zilei de 26 decembrie si află ce ți-au pregatit astrele.

Berbec –Horoscop 26 decembrie 2019

Pe plan sentimental nu stai bine deloc. Sufletul pereche pare ca nu vrea sa se faca gasit, iar asta te aduce in culmea suferintei. Important este sa nu iti perzi speranța.

Taur

Fă un pas înapoi dacă nu vrei să iasă cu scântei. Nu are rost să exagerezi, s-ar putea să regreţi mai târziu.

Gemeni

Fie decizi să porţi o discuţie lămuritoare cu partenerul de viaţă, fie aştepţi ca lucrurile să se rezolve de la sine. O schimbare de look te va face să te simţi bine şi îţi va da încredere.

Rac

În timpul unei conversaţii e posibil să simţi că ai ceva reţineri, dar se recomandă contrariul. E o zi în care ţi se recomandă să vorbeşti mai liber şi mai onest.

Leu

Eşti o persoană extrem de intuitivă, iar astrele au fost favorabile în ultima vreme. De aceea e important să încerci să opreşti pornirile de şef şi să faci asta mai ales mental.

Fecioară -Horoscop 26 decembrie 2019

Puterea sau abilitatea voastră de a-i citi pe oameni s-ar putea să îi facă pe unii dintre apropiaţii voştri să vă evite. Şi asta pentru că au făcut ceva greşi, au minţit sau încearcă să acopere pe cineva şi sunt conştienţi că voi vă veţi da seama imediat că ceva este în neregulă.

Balanță

Există o mare posibilitate să vă certaţi cu anumiţi prieteni în cazul în care veţi ignora sfatul astrelor. Chiar dacă veţi fi tentaţi să adoptaţi o astfel de strategie, cel mai bine ar fi să staţi deoparte.

Scorpion

Viața sentimentală cunoaște o îmbunătățire considerabilă. Ești dispus să lași orgoliul la o parte, iar asta îți va aduce doar semne bune din partea persoanei iubite. Nu uita, dacă lași garda jos din când în când, asta nu te face slab! Se anunță numai bune pentru tine.

Săgetător

Azi te poţi aştepta să ai parte de un moment care să îţi aducă, pe lângă un plus de cunoştinţe. De asemenea, acest moment poate fi răspunsul la o problemă care te frământa de ceva vreme.

Capricorn -Horoscop 26 decembrie 2019

Este posibil ca cineva să îţi dea înapoi banii pe care ţi-i datora, caz în care te duci la cumpărături şi faci aprovizionarea pentru toată săptămâna. Undeva, cândva, te vei întâlni cu o persoană de care îți era foarte dor.

Vărsător

Încă mai sunt şanse, aşa cum au fost de la începutul anului să câştigi bani în plus, pe lângă salariu şi să luaţi ce vă trebuie în casă. O să poţi să te ocupi şi de casă şi de familie.

Pești -Horoscop 26 decembrie 2019

Opiniile unor oameni din anturajul tău te-ar putea demoraliza. Nu ar trebui să le pui la suflet şi nu ar trebui să iei în serios toate criticile pe care la auzi azi.

Citeste si:Curs valutar BNR 24 decembrie 2019. Ce valoare are moneda europeană

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: