Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 28 aprilie 2022. Norocul bate la ușă pentru trei zodii

Horoscop 28 aprilie 2022. Norocul bate la ușă pentru trei zodii

horoscop 28 aprilie 2022

Horoscop 28 aprilie 2022. Ziua aceasta este una bună, în care lucrurile începute de zodii pot avea un parcurs frumos. Mercur din Taur aderă la un trigon armonios cu Pluto din Capricorn. Asta înseamnă că zodiile de Pământ, adică Taurul, Fecioara și Capricornul, se întâlnesc astăzi cu oportunități financiare. Mai mult, aceștia pot lega relații valoroase.

Horoscop 28 aprilie 2022. Berbec

Ai posibilitatea de a obține noi câștiguri pe lânga salariu. Poți primi un cadou, poate unul rămas restant de la Paște. Relația de cuplu a trecut prin ceva încercări, iar aceasta ar fi dovada că lucrurile încep să revină pe făgașul normal.

Horoscop 28 aprilie 2022. Taur

Te numeri astăzi printre nativii care se bucură de o mentalitate de învingător. Te poți alături unei echipe. Sunt șanse mari să ai parte de câștiguri importante, atât tu, cât și membrii echipei respective.

Horoscop 28 aprilie 2022. Gemeni

Aspectele astrale îți activează latura sensibilă și te fac mai receptiv la mesajele pe care Universul ți le trimite. Niște proiecte îți fac cu ochiul, mai ales din perspectiva socializării. Te vor ajuta din acest punct de vedere și nu numai.

Horoscop 28 aprilie 2022. Rac

Comunici foarte ușor cu cei din jur, dar mai ales cu prietenii sau cu cei cu care colaborezi pentru un proiect. Primești o invitație de la o persoană care locuiește în străinătate, poate de 1 mai sau chiar la vară.

Horoscop 28 aprilie 2022. Leu

Nu duci lipsă de randament și reușești să termini la timp chiar și cele mai complicate sarcini. Sunt șanse să faci parte dintr-un grup aparte, poți lansa opinii sau chiar o nouă modă.

Horoscop 28 aprilie 2022. Fecioară

Se anunță o zi extrem de productivă pentru tine, mai ales pentru nativii care lucrează în domenii creative. Pe de altă parte, primești și o veste bună. Cineva poate veni în weekend acasă și veți petrece timp împreună.

Horoscop 28 aprilie 2022. Balanță

În plan familial te așteaptă o zi liniștită per ansamblu, dar pot exista momente de tensiune între tine și cei dragi. Poți afla o veste de la o persoană dragă ție. Îți spune dacă mai vine acum în vizită sau o amână.

Horoscop 28 aprilie 2022. Scorpion

Comunici foarte bine cu cei din jur, dar mai ales cu partenerul de viață și colegii de la lucru. Cu toate astea, ai parte de o ofertă de muncă. Ai timp de gândire până pe data de 2 mai, așa că stai să cântărești bine alegerea.

Horoscop 28 aprilie 2022. Săgetător

S-ar putea să te intersectezi cu oportunități suplimentare a veniturilor. De ce nu, poți valorifica unele economii prin intermediul investițiilor. De asemenea, sunt șanse să pleci într-o vacanță de 1 mai, fie la mare, fie la munte. Vești încurajatoare pentru nativii din zodia Săgetător.

Horoscop 28 aprilie 2022. Capricorn

Ești într-o stare de spirit foarte bună, iar asta se datorează unor mici satisfacții care vin din plan personal. Cineva vrea să plece într-o excursie cu tine în acest weekend și chiar insistă să îi fii tu companionul de călătorie. Dacă nu ai alte planuri, decizi să împachetezi și pleci!

Horoscop 28 aprilie 2022. Vărsător

Te bucuri de liniște, iar relația cu cei dragi, mai ales cu cei din familie, este una echilibrată. Dacă nu ai planuri de a pleca undeva, atunci poți să rămâi și acasă. Faci un grătar și chemi prietenii pe la tine.

Horoscop 28 aprilie 2022. Pești

S-ar putea să primești unele sfaturi valoroase din partea prietenilor. Unii dintre nativii acestei zodii ar putea întâlni persoane noi, cu care descoperă că au lucruri în comun. Ai parte de oameni veseli și de propuneri de călătorii. Este o atmosferă caldă în jurul tău pentru următoarele zile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: