Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 29 Octombrie 2019. Unele zodii vor fi depresive

Horoscop 29 Octombrie 2019. Unele zodii vor fi depresive

Horoscop 29 Octombrie 2019. Unele zodii vor fi depresive

Horoscop 29 Octombrie 2019. Unele zodii vor fi depresive.

Citeste horoscopul de astăzi și vezi ce ți-au rezervat astrele.

Berbec-Horoscop 29 Octombrie 2019

Te simți bine în grupul din care faci parte. Te simți într-o mare familie iar prezența lor îți face bine. E o plăcerre să socializezi, pentru că lumea te privește cu ochi buni și sinceri.

Taur

Retrage-te un pic din gălăgia din jurul tău. Altfel nu vei putea auzi sfaturile pe care ți le transmite intuiția. Îți vei recăpăta echiolibrul interior în acel moment de meditație.

Permite o oază de liniște pentru tine!

Gemeni

Poți avea întâlniri agreabile cu prietenii și cu rudele. După-amiază este posibil să ai mici probleme de sănătate. Dar îți vei reveni rapid și
îți vei recăpăta buna dispoziție.

Fii cumpătat în toate deciziile pe care le iei!

Rac-Horoscop 29 Octombrie 2019

Ascultă-i pe cei apropiați ție. Cele mai interesante sfaturi pot provenii azi de la jumătatea ta de suflet. Vei primi recunoștință și iubire ceea ce el de oferit. Sufletul lui este unul bogat și bun.

Leu

Deși treci printr-o perioadă dificilă pe plan financiar, reușești să rămâi optimist. Încearcă totuși să îți mobilizezi partenerii de afaceri. Încearcă să dai dovadă de prudență în tot ceea ce faci.

Fecioara-Horoscop 29 Octombrie 2019

În cursul dimineții vei fii puțin agitat și nu reușești să îți controlezi impulsivitatea. Riști să provoci discuții aprinse. Te sfătuim să te dedici activităților de rutină.

Evită activitățile care necesită efort și putere de concentrare.

Balanta

Întâlnești o persoană deosebită care te va cuceri și care îți poate schimba viața.

Este posibil să petreceți sfârșitul de săptămână împreună. Spre seară, un mebru al familiei îți va da o veste bună și îți va oferi un cadou.

Scorpion

Se pare că nu ești în apele tale. Se pare că nu vrei să îți asumi responsabilități. Ești predispus la stări depresive. Păstrează-ți calmul! Viața este frumoasă, iar frumusețea ei poate fi observată abia când există un echilibru sufletesc oferit de starea de calm.

Săgetător

Încearcă să nu îți asumi prea multe responabilități! Riști să nu îți iasă mare lucru. Primești o mână de ajutor de unde nici nu te aștepți. Spre seară, mergi la prieteni și uiți de toate problemele de peste zi.

Capricorn

Nu este momentul să începi activități dificile, pentru că îți lipsește simțul practic. Ar fii bine să nu iei nicio inițiativă la serviciu sau în afaceri.

Vărsător

În prima parte a zilei ești confuz și indispus. Îți recomandăm să nu îți asumi niciun risc, pentru că șansele de reușită sunt minime. Dacă ai ocazia să te relaxezi într-un fel sau altul. nu sta pe gânduri.

Pești-Horoscop 29 Octombrie 2019

Se pare că ai probleme pe plan sentimental și devii irascibil.Păstrează-ți calmul și nu te grăbi să comentezi! Sfaturile prietenilor îți pot fi utile, dacă îți temperezi orgoliul și încăpățânarea.

Citeste si:Curs valutar BNR 28 octombrie 2019. Câți lei costă astăzi moneda europeană

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: