Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 3 – 15 mai 2023. Zodiile care vor suferi schimbări radicale

Horoscop 3 – 15 mai 2023. Zodiile care vor suferi schimbări radicale

GALERIE FOTO (2) 3 zodii de femei care se prefac că iubesc! Fugi din calea lor! Îți pot frânge inima în doi timpi și trei mișcări

Horoscopul pentru perioada 3 – 15 mai 2023. În următoarele două săptămâni, zodiile vor avea parte de multe schimbări. Unii nativi se vor confrunta cu probleme financiare, în timp ce altele vor suferi din cauza problemelor de sănătate.

Horoscop 3 – 15 mai 2023

Berbec

Nativii care au ca zodie Berbecul sau au un ascendent în Berbec vor avea parte de un moment uimitor mai ales în seara de 5 mai, când va avea loc eclipsa de Lună. Acesta va lua o decizie neașteptată cu privire la bugetul lunar pe care îl are, riscând să cheltuie mai mult decât produce.

Taur

Taurii vor avea parte de două săptămâni pline de secrete care ar putea să le dea viața peste cap. Partenerul este cel care ar putea să stârnească mici probleme, mai ales dacă fantomele din trecut bat la ușă și sunt lăsate să intre. Este nevoie de multă atenție pentru a face față acestei perioade.

Gemeni

Locul de muncă al acestor nativi poate reprezenta o mare problemă, tocmai de aceea este esențial ca fiecare persoană să își dea silința acum mai mult ca niciodată. O serie de schimbări ar putea influența poziția ta în firma respectivă. Sănătatea este destul de șubredă în aceste două săptămâni, iar o vizită la medic ar putea să îți strice planurile.

Rac

Deși poate fi destul de greu să faci asta, va trebui să renunți la intenția ta constantă de a te contrazice cu toți cei din jur, deoarece riști să strici o relație de prietenie sau chiar și de iubire. Unele secrete nu sunt făcute să iasă la suprafață, așa că Racii ar trebui să evite să sape prea mult în viața lor sau a celor din jur.

Leu

Nici Leii nu par să aibă o perioadă prea liniștită în următoarele două săptămâni. Nativii vor fi supuși stresului din cauza Lunii Negre, potrivit astrologilor, iar o femeie importantă din viața lor ar putea să le dea mari bătăi de cap, mai ales la locul de muncă.

Fecioară

Luna în Scorpion nu este deloc un semn bun pentru Fecioare, deoarece astfel de momente pot fi cruciale. Lucrurile ascunse de cei dragi sau de angajatori ar putea duce la efecte nedorite, așa că este nevoie de multă atenție la detalii.

Balanță

Mercur retrograd afectează în următoarele două săptămâni Balanțele din punct de vedere financiar. Din această cauză astrologii îi avertizează pe cei care doresc să facă investiții substanțiale într-o afacere sau într-un imobil. La jumătatea lunii mai va exista cineva care va rezolva toate problemele financiare.

Zodiile care au probleme în perioada 3-15 mai 2023
Zodiile care au probleme în perioada 3-15 mai 2023

Nativii care vor avea probleme de sănătate

Scorpion

Eclipsa care va avea loc pe data de 5 mai îi va afectat pe Scorpioni destul de tare, deoarece starea lor de sănătate va avea de suferit. Problemele medicale pe care le-ai ignorat de-a lungul timpului te vor obliga să te supui la mai multe investigații pentru a obține un tratament potrivit.

Săgetător

Precum în cazul Scorpionilor, Săgetătorii vor avea de înfruntat mari probleme de sănătate. Conflictele pe care le-ai creat de-a lungul timpului cu cei din jur se vor amplifica, motiv pentru care riști să te trezești într-o situație neplăcută.

Capricorn

Problemele par că nu se mai termină, tocmai de aceea Capricornii sunt în alertă în următoarele două săptămâni. Termenele limită pe care le au și dorința de a rezolva totul în cel mai scurt timp ar putea să îi determine să facă greșeli drastice.

Vărsător

O persoană de sex feminin ar putea să îți dea mari bătăi de cap în această perioadă. Fie că este vorba de șefa, mama, sora sau iubita, ar trebui să tratezi lucrurile cu seriozitate.

Pești

În cazul în care ai o rudă plecată în afara țării, aceasta ar putea să îți dea o veste bună despre situația ta financiară din viitorul apropiat. Eclipsa din 5 mai îi va determina pe nativi să apeleze la ajutorul unui psiholog.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: