Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 3 decembrie 2019. O zodie va avea probleme de comunicare

Horoscop 3 decembrie 2019. O zodie va avea probleme de comunicare

Horoscop 2 decembrie 2019. O zodie va avea probleme de comunicare

Horoscop 3 decembrie 2019.O zodie va avea probleme de comunicare.

Citeste horoscopul zilei de 2 decembrie și află ce ți-au rezervat astrele.

Berbec –Horoscop 3 decembrie 2019

Ești foarte bun în tot ceea ce faci, iar relația cu partenerul de cuplu este puțin mai agitată și ar trebui să te controlezi.

Taur

Probleme cu care te confruntai până acum, se pare că se rezolvă. Din punct de vedere sentimental situația este destul de bună, și veți petrece clipe de neuitat împreună.

Gemeni

Este posibil ca în această dimineață să ai o mică ceartă cu persoana iubită. Încearcă să te calmezi și să îi explici lucrurile fără ocolișuri.

Rac

Este posibil să fii invitată la un eveniment important. Vei cunoaște pe cineva cu care vei păstra o legătură destul de apropiată.

Leu

Te confrunți cu probleme de comunicare, iar acest lucru nu îți aduce niciun avantaj.

Fecioară -Horoscop 2 decembrie 2019

Este posibil să fii obosit din cauza locului de muncă.Ar trebui să faci o pauză în ceeea ce privește proiectul pe care l-ai inițiat cu puțin timp în urmă.

Balanță

Dimineață se pare că reușești să îți dezamăgești un priten apropiat. Ești predispus la gafe. Te sfătuim să nu îi căutați nod în papură partenerului de viață.

Scorpion-Horoscop 3 decembrie 2019

Se pare că azi ai un spirit critic ieșit din comun și ai tendința să faci o tragedie din orice mărunțiș. După-amiază începi să te pregătești pentru o călătorie în interes personal.

Săgetător

Ai tendința de a deveni prea insistent cu cei din jur și chiar stresant. Neînțelegerile cu un prieten apropiat te vor pune pe gânduri. Întreabă-te dacă nu cumva exagerezi!

Capricorn

Nu prea ai chef de muncă încă de la primele ore ale dimineții, așa că vei lenevi cu capul pe birou. Este psoibil să primești niște vești pe care le așteptai încă de ceva vreme.

Vărsător

Nu lua o decizie majoră fără să analizezi fiecare pas. Dacă vei primi o oferă de lucru, nu te grăbi. Trage de timp până ai toate informațiile necesare.

Pești -Horoscop 3 decembrie 2019

Te vei simți puțin depășit de dituație, dar nu e cazul să renunți.

Fă un pas și apoi încă unul. Dacă ești atent, vei găsi excat persoana potrivită pentru sarcinile pe care tu le detești.

Citeste si:Cornel Galeș a murit. Unde va fi înmormântat soțul regretatei artiste Ileana Ciuculete

Loading...