Redactia.ro
Home » Știri » Cornel Galeș a murit. Unde va fi înmormântat soțul regretatei artiste Ileana Ciuculete

Cornel Galeș a murit. Unde va fi înmormântat soțul regretatei artiste Ileana Ciuculete

Cornel Galeș a murit. Unde va fi înmormântat soțul regretatei artiste Ileana Ciuculete

Cornel Galeș a murit. Cornel Galeș s-a stins din viață la vârsta de 60 de ani în urma unui accident rutier. Soțul regretatei artiste Ileana Ciuculete se afla în Spania când a avut loc tragedia.

Unde va fi înmormântat soțul regretatei artiste Ileana Ciuculete

Cornel Galeș a murit la aproximativ doi ani și jumătate de când Ileana Ciuculete s-a stins din viață. Potrivit unor surse, Cornel Galeș va fi înmormântat alături de soția sa.

Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș va fi adus înapoi în România și ar urma să ajungă la Cimitirul Străulești din București, acolo unde Ileana Ciuculete este înmormântată.

Numele său deja apare pe crucea împunătoare de la mormântul cântăreței de muzică populară. Cornel Galeș s- decis la începutul acestui an să înceapă o viață nouă în Spania, alături de Viviana Mantoiu. Aceasta deținea o agenție de turism la care el s-a angajat, ulterior cei doi începuse o poveste de dragoste.

Cornel Galeș a murit într-un accident de mașină

După ce artista a murit, cei doi copii ai săi dintr-o căsnicie anterioară, au declanșat un scandal de proporții legat de averea artistei.

Fii vitregi, Marian Cristinel și Mugurel Ștefănescu l-au acuzat pe Galeș de fpatul că a vândut fără acordul lor mai multe lucruri care se aflau în posesia artistei. De asemenea, acesta ar fi vândul și o vilă de aproxiamtiv 200.000 de euro.

În anul 2018, magistrații au hotărât ca averea Ilenei Ciuculete să fie împărțită între cei doi ai femeii și Cornel Galeș. Galeș a fost obligat de către instanță să plătească celor doi fii ai artistei câte 34.000 de euro, cotă parte din vila pe care a vândut-o cu 91.000 de euro, dar și câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturie de autor.

Lui i-au mai rămas 23.000 de euro din vânzarea casei și 4.000 de lei din drepturile de autor. El a făcut apel la decizie, însă a încetat din viaţă înainte ca procesul să se finalizeze.

Citeste si:Adrian Năstase, mesaj surpriză după ce a participat la recepția de la Cotroceni

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: