Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 5 ianuarie 2020 – Zodiile care au parte de noi începuturi

Horoscop 5 ianuarie 2020 – Zodiile care au parte de noi începuturi

Horoscop 5 ianuarie 2020

Horoscop 5 ianuarie 2020 – Zodiile care au parte de noi începuturi. Citește horoscopul zilei de azi și vezi ce ți-au rezervat astrele.

Berbec – Horoscop 5 ianuarie 2020

Este o zi liniștită și perfectă pentru o călătorie relaxantă. Poate este vorba și de câteva minute petrecute la shopping. Meritați să vă achiziționați ceva ce vă doreați de mult.

Taur

Partenerul de viață vrea să vă scoată într-un loc unde vă gândeați să mergeți de mult. Nu refuzați această ocazie chair dacă sunteți puțin obosit.

Gemeni

Familia vă pune în dificultate. Niște cerințe ale unor persoane foarte apropiate vă solicită mult mai mult decât sunteți dispus să faceți. Încercați să faceți un compromis.

Rac – Horoscop 5 ianuarie 2020

Astrele vă recomandă să fiți mai atent cu persoanele din jur. Veți cunoaște pe cineva care se va dovedi valoros pentru viitorul dvs.

Leu

Starea de sănătate este din ce în ce mai bună. Chiar dacă ați avut câteva ”divergențe” cu unele organe, se pare că tratamentul a dat roade.

Fecioară

Se întrevede o întâlnire cu o persoană specială. Ar putea fi chiar partenerul de viață pe care vi-l doriți de atâta timp. Renunțați la orgoliu și pretenții ridicate.

Balanță – Horoscop 5 ianuarie 2020

Petrecere mare în familie. Poate că sărbătoriți o zi onomastică, chiar ziua dvs. Prietenii apropiați țin să vă facă o surpriză. Sperăm ca va fi una plăcută.

Scorpion

Primiți o sumă de bani neașteptată. Aveați foarte mare nevoie de ea de ceva timp. Iată că a venit momentul ca dorințele dvs să se îndeplinească. Însă, nu achiziționați nimic fără a vă consulta cu partenerul de viață înainte.

Săgetător

O cerere în căsătorie vă lasă cu cura căscată. Dacă nu este vorba chiar despre dumneavoastră, este cineva din anturaj. Veți avea parte de cea mai aglomerată perioadă din viața de cuplu.

Capricorn – Horoscop 5 ianuarie 2020

Decizie importantă pe care trebuie să o luați. Nu este ușor, dar trebuie să cântăriți cu atenție fiecare lucru pentru a găsi cea mai bună soluție.

Vărsător

Ultima zi a weekendu-lui vă scoate în oraș. Fie că mergeți la mall, sau la o cafenea, vă veți plimba alături de cei dragi și veți cheltui bani.

Pești

Starea de spirit nu vă ajută în a lua cele mai bune decizii. Ar fi bine să fiți mai rezervat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: