Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 6 decembrie 2019. Trei zodii vor primi o sumă de bani

Horoscop 6 decembrie 2019. Trei zodii vor primi o sumă de bani

Horoscop 6 decembrie 2019. Trei zodii vor primi o sumă de bani

Horoscop 6 decembrie 2019.Trei zodii vor primi o sumă de bani.

Citește horoscopul zilei de 6 decembrie și află ce ți-au rezervat astrele.

Berbec –Horoscop 6 decembrie 2019

Începe să se contureze o relaţie şi o să iei pulsul din mers pentru că vrei să existe armonie, să se simtă compatibilitatea. Îți faci planuri serioase cu banii pe care i-ai strâns, poate ai de plătit şi nişte datorii.

Taur

Se pare că o să fii pus în postura pe care o meriţi şi va fi un pas în carieră, și o să căpeți vizibilitate. Apare o ofertă de colaborare.

Gemeni

Poate te pregătești de drum să iei o porţie de respiro în altă ţară, ori poate ai de gând să îți găsești de lucru pentru că ai nevoie de mai mulţi bani.

Rac

E cineva care vine cu o invitaţie la un eveniment important de care depinde poate, cariera ta. Se poate să primești o sumă de bani, și vei scăpa de probleme financiare.

Leu

Se poate să intri într-o relaţie sentimentală şi o să fii mai atent de data asta să menţii vie comunicarea, să nu te mai superi din orice motiv.

Fecioară -Horoscop 6 decembrie 2019

Se poate să se modifice câte ceva la datele de plecare în concediu şi poate o să fie mai bine, pentru că o să ai timp să te pregătești mai bine.

Balanță

Ai resurse sufleteşti ca să reiei o relaţie de cuplu pentru că relaţia ți se potriveşte, te completează frumos. O să dai zor să duceţi la bun sfârşit nişte lucruri pe care le-ai început mai de mult.

Scorpion

O să ai perioadă încărcată la servicu, dar nu te lași cuprinsă de oboseală și nici nu vei renunța la concendiul programat.

Săgetător

O să primești un răspuns afectiv din partea cuiva care a dispărut o vreme din viaţa ta şi acum. Se poate să te cheme şefii la o negociere şi o să dai dovadă de flexibilitate.

Capricorn-Horoscop 6 decembrie 2019

O să te caute cineva care vede în tine un posibil partener de viaţă şi o să ai ocazia să afli dacă e aşa sau nu. O să ieinişte bani şi se poate să faci o rezervare pentru week-end să mergi într-o plimbare la malul mării sau la munte.

Vărsător

Se poate să întâlnești pe cineva carismatic şi să dai curs relaţiei dacă ești în căutarea sufletului pereche. Poate îți iei câte ceva nou pentru casa.

Pești -Horoscop 6 decembrie 2019

Şi pentru tine e un an bun de căsătorie şi o să apară cineva sau revine acea persoană de care te separo la un moment dat. Se poate să îți găsești ceva nou de la lucru şi să faci performanţă.

Citeste si:Toată lumea râdea de ea pentru că purta trei verighete, dintre care una ruptă. Femeia le-a închis gura tuturor când le-a explicat de ce face asta

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: