Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Toată lumea râdea de ea pentru că purta trei verighete, dintre care una ruptă. Femeia le-a închis gura tuturor când le-a explicat de ce face asta

Toată lumea râdea de ea pentru că purta trei verighete, dintre care una ruptă. Femeia le-a închis gura tuturor când le-a explicat de ce face asta

Laura Floyd a fost întrebată de atât de multe ori de ce poartă trei verighete, încât a decis să îi lămurească pentru totdeauna pe cei care chicotesc când o văd, crezând că a fost căsătorită de trei ori și păstrează toate inelele de la nuntă.

Așa că femeia a scris un mesaj pe pagina ei de Facebook, care s-a viralizat imediat. A închis gura tuturor și a primit o mulțime de aprecieri din partea prietenilor virtuali.

Laura a dezvăluit că a fost căsătorită o singură dată și că își iubește mult soțul… Primul set de verighete și l-au cumpărat cu puțini bani, fiind la început de drum și fără prea mulți bani. A doua verigheta s-a rupt când a dat naștere primului lor copil, așa că au cumpărat un al treilea set.

Femeia nu a vrut să scape de niciuna dintre verighete, din moment ce fiecare în parte îi amintește de un moment fericit din viața ei: căsătoria, când ea și partnerul ei n-au avut bani pentru niște inele scumpe, când au devenit părinți și când deja aveau mulți ani de relație.

Iată ce a scris aceasta pe pagina ei de Facebook:

„Multă lume mă întreabă de ce am trei verighete şi de ce una este ruptă. Cea ruptă nu este chiar ruptă. A trebuit să o tai când am avut preeclampsie cu primul meu copil. Mi-am făcut un set nou, însă nu am putut să renunţ la cea tăiată. Pentru mine, este mai mult decât o verighetă stricată.

Eu şi soţul meu ne-am căsătorit când eu aveam 19 ani şi el avea 21. Eram tineri, îndrăgostiţi şi fără bani. Primul set de inele a costat 300 de dolari. Pentru mine, acest inel rupt este simbolul iubirii şi credinţei nesfârşite. Am trecut prin atâtea în ultimii 10 ani, însă nu l-aş înlocui pe el şi nici inelul rupt pentru nimic în lume. Mereu voi purta inelul.

Această este dovadă că nu contează dacă ceva este defect sau nu îndeplineşte standardele societăţii. Ceea ce contează este dragostea pură şi puterea pe care o avem”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini