Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 6 februarie. Ce aduce Luna Nouă în Capricorn pentru zodii

Horoscop 6 februarie. Ce aduce Luna Nouă în Capricorn pentru zodii

Horoscop

Horoscop 6 februarie 2019. În această zi avem un eveniment astrologic foarte important: Luna nouă în Capricorn. Totodată, Uranus devine direct în Berbec.

Iată ce au pregătit astrele în această zi de miercuri:

Berbec – Cu cât te stresezi mai puţin, cu atât vei avea mai multe şanse de succes. Trebuie să găseşti un echilibru între muncă şi distracţie şi vei vedea că totul va fi mai bine pentru tine.

Taur – Vei primi un suflu nou şi vei fi cuprins de inspiraţie. Trebuie să îţi setezi unele obiective şi să te concentrezi cât mai bine pe ce ai de făcut.

Gemeni –  Te poţi simţi cumva copleşit de responsabilităţi. Te simţi în afara zonei tale de confort şi ai vrea să te retragi în lumea ta. Este doar o stare trecătoare. Ai la dispoziţie suficiente resurse pentru a face totul bine.

Rac – Te poate paşte o problemă medicală. Fie este vorba de o răceală, fie o problemă cu dantura. Dacă vezi că problemele persistă şi, mai mult decât atât, se agravează, consultă un medic.

Leu – Cineva din anturajul tău te vorbeşte pe la spate. Afli acest lucru într-un mod nu tocmai plăcut şi ai tendinţa de a reacţiona dur. Ar trebui să îţi ţii sub control nervii şi să nu faci ceva ce ai putea regreta.

Fecioară – Nu te da bătut dacă vezi că proiectul în care ţi-ai pus bazele dă greş. Din fiecare greşeală ai câte ceva de învăţat şi, dacă vei trage învăţămintele potrivite, vei reuşi pe viitor.

Horoscop 6 februarie 2019 – Balanţele s-ar putea certa cu cineva

Balanţă – O zi în care te-ai purta certa cu persoana iubită. S-au acumulat multe lucruri negative, pe care ar fi trebuit să le discuţi până acum. Dacă ai tot amânat acest moment, de data aceasta nu mai poţi amâna inevitabilul. Dacă vei reuşi să îţi menţii calmul, vei trece cu bine peste acest moment.

Scorpion – Te preocupă situaţia financiară şi începi să te gândeşti că banii pe care îi faci acum nu sunt suficienţi ca să faci ce ţi-ai propus. Te poţi gândi la schimbarea locului de muncă.

Săgetător – Ai putea primi astăzi o sumă de bani pe care credeai că nu o mai vei vedea prea curând. Să ai grijă ce faci cu banii.

Capricorn – Luna nouă care intră în zodia ta te face să reevaluezi unele alegeri, unele relaţii şi unele decizii pe care le-ai luat de curând. Este un moment de meditaţie, în care poţi trece într-o nouă etapă a vieţii tale.

Vărsător – Pentru tine, această zi nu aduce în mod special ceva. Este o zi ca oricare alta, dar în care nu ar trebui să iei vreo decizie importantă, întrucât conjunctura astrală nu este prea prielnică pentru zodia ta.

Peşti – Simţi că ai nevoie de o pauză şi te gândeşti că ţi-ai putea lua câteva zile libere pentru relaxare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: