Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 6 iulie 2020. Ce zodie va vărsa lacrimi amare

Horoscop 6 iulie 2020. Ce zodie va vărsa lacrimi amare

horoscop

Horoscop 6 iulie 2020. Astrele le pregătesc zodiilor o zi în care multe situații din trecut se rezolvă, așa că se încheie un capitol din viața mai multor semne astrale. Vor fi lacrimi amare pentru o zodie, ce primește o veste cruntă.

Horoscop 6 iulie pentru Berbec

Incertitudinea pune stăpânire pe sufletul și mintea ta, dar nu trebuie să te mai încarci cu atâta energie negativă.

Horoscop 6 iulie pentru Taur

Fii cu băgare de seamă! Se tot dau pe lângă tine niște oameni dubioi. Pare că au intenții bune, dar se prea poate să nu fie așa.

Horoscop 6 iulie pentru Gemeni

Acești nativi trec printr-o stare de confuzie, ce îi va ține mai mult de o zi. Parcă nimic nu maie st eca înainte, nici partenerul, nici jobul și nici măcar tu.

Horoscop 6 iulie pentru Rac

O nouă provocare pentru nativii din zodia Rac. Ai mai mult de muncă, dar nu îți displace, pentru că ești recompensat pentru ceea ce faci.

Horoscop 6 iulie pentru Leu

Nimic nu pare că mai este bine în viața ta. Te cerți cu cineva drag ție, iar asta îți afectează serios starea de spirit.

Horoscop 6 iulie pentru Fecioară

Afacerea ta prinde aripi, din nou. După o perioadă în care lucrurile nu au mers exact așa cum vrei tu, soarele reapare pe strada ta.

Horoscop 6 iulie pentru Balanță

Ar trebui să abandonezi situațiile în care pare că ești lipsit de puteri. Nu mai încerca, în zadar, să rezolvi ceva ce nu are rezolvare.

Horoscop 6 iulie pentru Scorpion

La rău și la bine, cineva a fost mereu acolo pentru tine. Mulțumește-i acelui cineva și gândește-te cum ar trebui să îl răsplătești.

Horoscop 6 iulie pentru Săgetător

Cineva tot încearcă să îți intre pe sub piele și să te cucerească. Inima ta merită să mai dai o șansă iubirii, chiar dacă ai fost dezamăgit în trecut.

Horoscop 6 iulie pentru Capricorn

Ești din ce în ce mai apreciat la locul tău de muncă, iar asta nu poate face altceva decât să te satisfacă, doar știi cât ai muncit pentru acest lucru!

Horoscop 6 iulie pentru Vărsător

Ai o slăbiciune ce nu îți dă pace. Tot simți nevoia să îi corectezi pe ceilalți, dar acest lucru te pune într-o imagine nefavorabilă.

Horoscop 6 iulie pentru Pești

Ai mai mult de o problemă pe cap, iar rezolvarea pare a fi departe. Nu este, însă, așa, ai încredere că totul se rezolvă de la sine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini