Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 6 martie 2020. Balanțele sunt decise să facă schimbări majore

Horoscop 6 martie 2020. Balanțele sunt decise să facă schimbări majore

Horoscop 6 martie 2020. Balanțele sunt decise să facă schimbări majore

Horoscop 6 martie 2020. Balanțele sunt decise să facă schimbări majore.

Citește horoscopul zilei de 6 martie 2020 și află ce ți-au rezervat astrele. 

Berbec- Horoscop 6 martie 2020

Este posibil să te confrunți cu mai multe confuzii, neînțelegeri în dialogurile cu partenerii sau colaboratgorii. Toate acestea vor dura o vreme destul de lungă, așa că cel ami bine e să fii răbdător.

Taur

În perioada următoare se impune o atitudinea mai rezervată față de cheltuieli, revizuirea unor planuri și inițiative care vizează acest domeniu.

Gemeni

Dimineață ești confuz și nu reușești să te aduni. După-amiază îți revii și cu puțin efort poți să recâștigi terenul pierdut.

Rac

Este posibil ca șeful tău să îți propună o majorare de salariu, iar acest lucru te motivează și te ajută. Trebuie să fii răbdător.

Leu

ESte o zi bună pentru examene și întâlniri cu prietenii. Dacă trebuie să pleci într-o călătorie de serviciu, trebuie să-ți anunți partenerul de cuplu pentru a evita conflictele.

Fecioară- Horoscop 6 martie 2020

Astăzi vei avea ocazia de a face cunoștință cu persoane care vor juca un rol important în viața ta. De asemenea, ar fi bine să nu neglijezi odihna.

Balanță

Este posibil să nu mai pleci într-o călătorie din cauza unor probleme de la muncă. Dar nu este cazul să te îngrijorezi, pentru că nu este nimic grav și totul s eva rezolva.

Scorpion

Dimineață te gândești să rămâi astăzi acasă pentru a face unele schimbări prin casă. Din cauza că ești nerăbdător, este posibil să fii agitta și să îți dai peste cap tot programul.

Săgetător-Horoscop 6 martie 2020

Este posibl ca un prieten să îți ofere oportunitatea de a-ți schimba jobul. Decizia rămâne la alegerea ta, dacă vrei să îți schimbi demersul vieții sau nu.

Capricorn

Dimineață vei fi indispus și nimeni nu își poate intra în voie. Familia nu este de acord să renunți la o excursie, și ar fi bine să cauți o soluție de compromis.

Vărsător

Îți merge bine pe plan sentimental, și este posiibl chiar să faci declarații de dragoste. Nu te implica în afaceri, șansele sunt reduse.

Pești- Horoscop 6 martie 2020

Te trezești cu moralul la pământ și ai dificultăți de concentrare. Se recomandă să nu începi activități pe care nu ești sigur că le poți finaliza.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: