Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop emoțional. Iată cum poți fi fericit, în funcție de zodia ta

Horoscop emoțional. Iată cum poți fi fericit, în funcție de zodia ta

Horoscop emoțional. Iată cum poți fi fericit, în funcție de zodia ta

Emoțional vorbind, zodiile au comportamente diferite în ceea ce privește relația de cuplu. Haideți să vedem așadar cum poți fi fericit în funcție de zodia ta!

Horoscop emoțional. Berbec

La tine e foarte important ca partenerul de viață să fie sincer. Dacă nu-ți dă motive să fii gelos și-ți dovedește că poți avea încredere în el, atunci comportamentul tău în acea relație va fi exemplar.

Taur

Pentru tine contează mult tandrețea. Ai nevoie ca partenerul de viață să nu piardă din vedere să se și să te alinte. Vrei ca în relația voastră să existe momente de mângâiere și tandrețe. O atitudine mai rece ar face, clar, ca relația să scârțâie.

Gemeni

Nu poți face un cuplu cu o persoană care nu știe să comunice. Ai nevoie 24/24 ca acea persoană să-ți spună ce are pe suflet și să te asculte când ai nevoie.

Rac

Pentru tine e foarte importantă siguranță pe care ți-o dă partenerul în relație. Din toate punctele de vedere. Dacă îți trădează încredere ori dacă pare neasumat, e o relație destinată eșecului din punctul tău de vedere.

Leu

Dezinvoltura este cuvântul de ordine în relația cu un leu. Vrea să se simtă liber și așteaptă de la partenerul lui să facă același lucru. Ai grijă! Nu confunda senzația de libertate cu lejeritatea de face lucruri nesăbuite.

Horoscop emoțional. Fecioară

Să fii bun cu ceilalți, să fii bun în cuplu, asta contează cel mai mult pentru o fecioară. Vrea să simtă lângă ea un suflet cald, generos.

Balanța

La balanțe lucrurile sunt simple. Au nevoie de echilibru și pace. Orice le strică zenul e ceva ce nu prezintă interes pentru ele. Se vor strădui să le repare în primă istanță, însă ulterior își vor pierde interesul.

Scorpion

Pentru scorpioni onestitate și integritate sunt cele care primează. Nu pot rezista în relații de lungă durată dacă nu există aceste două ingrediente.

Săgetător

Pentru un nativ săgetător o să conteze mereu cât de generos ești. Pentru ei, iubirea adevărată este despre generozitate.

Capricorn

Pentru a avea o relație de succes cu un capricorn trebuie să dai dovadă de respect și de simțul responsabilității. Dacă vrei să cucerești un capricorn, trebuie să dovedești că știi ce e important pentru voi și ce primează.

Vărsător

Vărsătorul are o slăbiciune pentru entuziaști. Dacă ești o persoană care își permite să viseze și are o energie bună în general, atunci s-ar putea să poți face față unui vărsător mereu visător.

Pești

Oricâte calități ai avea, nimic nu cucerește mai repede un veritabil nativ în zodia pești precum sensibilitatea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini