Redactia.ro
Home » Horoscop » Numerologie. Cum afli care este cifra destinului pentru tine și ce semnificație are aceasta

Numerologie. Cum afli care este cifra destinului pentru tine și ce semnificație are aceasta

Numerologie. Cum afli care este cifra destinului

Numerologia are un impact mai mare asupra vieții noastre decât am crede. Totul în jurul nostru este influențat de numere, iar fiecare perioadă, an, lună, zi, este influențată de o vibrație energetică a cifrelor.

Se consideră că, în numerologie, fiecare persoană are o anumită cifră a destinului. Aceasta este dată de ziua nașterii și este, apoi, influențată de anul în care ne aflăm, ba chiar și de luna și ziua din calendar.

Numărul destinului poate dezvălui personalitatea unei persoane, similar cu zodia în care s-a năacut cineva.

Cum se calculează cifra destinului în numerologie

Este foarte simplu să îți afli cifra destinului! Numărul destinului este suma redusă a tuturor cifrelor din anul nașterii. Se adună toate cifrele din data nașterii tale. De exemplu, dacă ești născut pe 6 mai 1993, vei aduna: 06.05.1993 = 0 + 6 + 0 + 5 + 1 + 9 + 9 + 3 = 33. Apoi, acest număr se adună pentru a se reduce la o singură cifră. 3 + 3 = 6. 6 va fi cifra destinului pentru o persoană născută la 6 mai 1993.

Acest număr al destinului îți influențează viața. Iată câteva semnficații pentru fiecare cifră, de la 1 la 9.

Numerologie. Cifra destinului 1

Persoanele născute cu cifra destinului 1 au stofă de lider și sunt buni conducători. Au șanse mari să exceleze în carieră. Însă, sunt oameni care nu suportă rutina, sunt nerăbdători și, de multe ori, egoiști și lacomi.

Numerologie. Cifra destinului 2

Acești oameni sunt buni parteneri și funcționează cel mai bine când au alături pe cineva. Sunt persoane sensibile, creative și atente la detalii. Ca defecte, ei nu funcționează bine singuri, sunt mereu dependenți de alții, devenind nesiguri pe ei și temători.

Numerologie. Cifra destinului 3

Persoanele aflate sub vibrația cifrei trei (deci toate numerele din data nașterii adunate dau cifra 3) au o energie colosală. Sunt oameni distractivi, care se fac plăcuți de cei din jur. Acești oameni sunt mereu gata să acționeze și pot face tot ce își propun. Însă, uneori, își pierd puterea de concentrare și se plictisesc prea repede.

Numerologie. Cifra destinului 4

Aceste persoane pot practica cu succes meserii în domeniul justiției sau al medicinei. Sunt oameni foarte ordonați, organizați și muncitori. Grijă mare însă, pentru că pot deveni exagerat de perfecționiști cu ei, dar și cu cei din jur.

Numerologie. Cifra destinului 5

Acești oameni iubesc aventura, dar iubesc și viața casnică, de familie. Mereu încearcă să găsească echilibrul între activități palpitante și calmul de lângă cei dragi. Sunt foarte buni în meseria lor și încearcă să câștige cât mai bine. Uneori, totuși, uită de limite și sar calul.

Numerologie. Cifra destinului 6

Este o cifră care reprezintă echilibrul, având mari aptituni pentru meserii precum profesor, consilier, jurnalist. Sunt oameni calzi, care atrag compania celorlalți, dăruind iubire și înțelegere. Printre defectele lor se numără gelozia și tendința de a cere prea mult de la ceilalți.

Numerologie. Cifra destinului 7

Sunt persoane spirituale și creative. Au o legătură specială cu tot ce înseamnă misticism și imaginație. Sunt persoane extrem de talentate și pun pasiune în tot ce fac. Pot fi, însă, oameni destul de introvertiți, riscând să pară chiar aroganți.

Numerologie. Cifra destinului 8

Mari iubitori de control și de putere, vor munci până își vor atinge scopurile. Sunt oameni perseverenți și ambițioși, care pot convinge și motiva grupuri mari de oameni. Au nevoie de funcții de conducere, de mentori sau de consilieri. Sunt uneori, cam răzbunători și materialiști.

Numerologie. Cifra destinului 9

Sunt cei mai potriviți oameni pentru a fi profesori, educatori, psihologi. Au un talent aparte pentru a-i inspira pe cei din jur. Sunt oameni care găsesc soluții pentru orice, fiind combinația perfectă dintre visători și pragmatici. Însă, uneori, nu reușesc să respecte regulile.

Numerologie. Cum te influențează cifra destinului în 2020

Pentru a descoperi cum cifra destinului descrisă mai sus te influențează în acest an, este nevoie de un calcul simplu. Adună cifra destinului tău cu numărul 4, care e numărul anului 2020. Apoi, adună numărul până rezultă o singură cifră. De exemplu, 6 + 4 = 10 = 1 + 0 = 1. Aici poți vedea informații și despre luna mai.

Numărul 1

Vei fi extrem de motivat, iar anul 2020 va fi un an foarte bun pe plan profesional. Vei bifa o mulțime de realizări.

Numărul 2

Îți vei depăși limitele și vei reuși să demonstrezi tuturor de ce ești în stare. Devii mai puternic ca niciodată.

Numărul 3

Vei lua anumite decizii radicale și vei munci mult ca să te afirmi. E un an greu, dar cu rezultate excepționale!

Numărul 4

Sunt favorizate noile începuturi, iar vibrațiile numerelor sunt de partea ta când vrei să o iei de la zero. E un an în care poți reuși tot ce îți pui în cap.

Numărul 5

Este un an bun pe plan financiar, reușești să faci economii și să te bucuri de rezultatele muncii de până acum.

Numărul 6

Este un an marcat de conflicte și tensiuni, dar care va veni ca o lecție de viață pentru viitor. Este, însă, un an bun pentru familie și căsnicie.

Numărul 7

Un an bun pentru relații, de orice natură ar fi ele. Cuplurile vor lua decizii importante și marcante pentru viitorul lor.

Numărul 8

Un an favorabil pentru a începe noi afaceri sau pentru a achiziționa o locuință. Un an al investițiilor mari!

Numărul 9

Ai mare grijă de sănătatea ta în acest an, mai ales că nu ai probleme pe plan profesional sau cu banii. Și în amor, lucrurile merg ca pe roate!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: