Redactia.ro
Home » Horoscop » 1 mai 2020 – o zi fatidică în numerologie. Ce înseamnă de fapt

1 mai 2020 – o zi fatidică în numerologie. Ce înseamnă de fapt

1 mai 2020

1 mai 2020 poate fi o zi de importanță aparte pentru întreaga lume. Redactia.ro îți explică interpretările pentru această dată, din perspectivă numerologică. De ce este ziua de 1 mai o dată fatidică.

Anul acesta, ziua de 1 mai ne surprinde într-un context nefavorabilă. Întreaga lume își ține respirația pentru ca virusul care a provocat o pandemie să treacă sau să fie vindecat cumva. Numerologic vorbind, această dată ne rezervă mari surprize. Ce înseamnă de fapt, suma cifrelor din data de 1 mai 2020?

01.05.2020. De ce ar putea fi o dată cu mare importanță numerologică?

Numerologie 1 mai. Ce înseamnă această zi în 2020

Luna mai este o lună aparte, în primul rând. Vom calcul toate cifrele care o conțin: 05.2020 = 5+2+2 = 9. Cifra nouă reprezintă cifra schimbării, a încheierii de etape.

Așadar, luna mai va fi una de tranziție, de trecere spre o nouă etapă. În luna mai sunt avantajați cei care încheie studii sau care încheie proiect. Pentru toată lumea se deschide o nouă ușă și apare o nouă cale. În general, cifra 9 anunță o schimbare în bine și o evoluție.

Astrologul Adriana Astro explică:

“O vibrație universală marchează sfârșitul, încheierea unei probleme spinoase, sortite. Din moment ce 9 poate fi reprezentat ca 3 x 3, acesta denotă perfecțiunea, puterea divină, împlinirea voinței divine.”

Acestei explicații despre luna mai se alătură și cifra 1, data în care ne aflăm astăzi. Calculul numerologic se face astfel: 1 + 0 + 5 + 2 + 0 + 2 + 0 = 10 = 1 + 0 = 1.

Astfel ne vom raporta la această dată ca la cifra 1. Cifra 1 este cifra liderului. Astfel, ziua de 1 mai 2020 este una menită să aducă o schimbare. Această zi va fi, cumva începutul sfârșitul. Luna mai marcând o încheiere, ziua de 1 este cea care dă direcția acestei schimbări.

Cumva, toți suntem afectați, într-o măsură mai mare sau mai mică, energia numerelor fiind universală.

Cum sunt oamenii născuți pe 1 mai

Fiind cifra liderului, oamenii născuți pe 1 mai sunt buni conducători. Nu sunt extrem de sociabili și comunicativi, ci mai degrabă observă. Sunt ageri la minte și învață foarte repede. De asemenea, sunt oameni cu înclinații spre științe exacte, având o fire pragmatică.

Cei născuți în ziua de 1 mai sunt oameni iubitori, dar cu picioarele pe pământ. Dacă ai alături un astfel de partener, nu te aștepta la gesturi romantice, dar așteaptă-te la loialitate și stabilitate.

Au stofă de lider în orice meserie ar practica și sunt foarte buni în ceea ce fac.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: