Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop holistic 2021. Cinci zodii care aleg stilul de viață natural

Horoscop holistic 2021. Cinci zodii care aleg stilul de viață natural

Horoscop holistic 2021. Cinci zodii care aleg stilul de viață natural

Horoscop holistic 2021. Nativii tind să aibă un stil de viață holistic și să-și trăiască viața într-un mod cât mai natural. Dar ce înseamnă horoscopul holistic?

Horoscop holistic 2021. La ce se referă horoscopul holistic

Un stil de viață holistic se referă la credința ca orice tip de vindecare trebuie să ia în considerare întregul univers al unei persoane, respectiv corpul său, mintea sa, sufletul său și viața sa emoțională. Atunci când cineva trăiește holistic, înseamnă că face alegeri care îi permit să-și trăiască viața într-un mod cât mai natural.

Oamenii care aleg această cale optează de obicei pentru metode naturale în ceea ce privește vindecarea și au un stil de viață care include alegerea alimentelor organice, activitatea fizică și evitarea consumului de substanțe chimice nocive. Atunci cand este posibil, preferă remediile naturale în locul celor sintetice. Meditația este o parte importantă din acest stil de viață, având rolul de a înțelege nevoile minții și ale spiritului.

Unele zodii sunt atrase în mod inconștient de stilul de viață holistic. Acestea reușesc să pătrundă cu ușurință tainele naturii și să trăiască după regulile ei.

Cinci zodii care aleg stilul de viață natural

Pești – Aceștia încearcă să-și iubească viața chiar și în momentele nu tocmai bune, reușind să înțeleagă scopul și lecțiile pe care le au de învățat în urma situațiilor dificile. Îi tratează pe ceilalți cu respect și amabilitate. Pentru că Peștii au o intuiție deosebită, observă cu ușurință care sunt suferințele și dificultățile altora. Deși au propriile griji și probleme, compasiunea de care dau dovadă este uimitoare. De asemenea, Peștii acordă o atenție deosebită laturii spirituale, dar și sănătății lor și a celor dragi.

Rac – Empatia este marea putere a zodiei Rac. Persoanele născute în acest semn acționează într-un mod holistic prin dorința de a trăi în momentul prezent și de a stăpâni perfect tehnica mindfulness. Încearcă să vadă totul obiectiv, fără să pună etichete de bun sau rău. Nu se grăbesc atunci când fac ceva pentru că vor să fie extrem de conștienți de efectele fiecărui gest. Meditația și introspecția sunt esențiale pentru persoanele născute sub influența acestei zodii guvernate de Lună.

Horoscop holistic 2021. Gemeni – Au o abordare holistică nu numai în ceea ce privește modul în care au grijă de ei înșiși, dar și în ceea ce privește relațiile lor. Gemenii spun adesea ”inteleg” pentru că știu că acest cuvânt este puternic, iar atunci când oamenii se simt ascultați, pot fi ajutați să depășească o situație negativă. Dacă o relație este toxică și nimic nu poate fi făcut pentru a o schimba, nativii din Gemeni devin conștienți de asta și au capacitatea de a renunța și a merge mai departe. Nu le place să fie înconjurați de negativitate și furie, astfel că cel mai bine pentru ei este să ierte și să meargă mai departe.

Fecioara – Fecioarele sunt dispuse să încerce tot felul de remedii naturale, dar cu condiția să se informeze foarte bine și să le cerceteze cu atenție. Acești nativi sunt mereu pregătiți să înfrunte orice dificultăți i-ar putea aștepta în față. Au o putere de observație uimitoare și înțeleg că de multe ori răspunsul la o problemă personală se află în fața lor. Își îngrijesc cu mare atenție sănătatea, iar atunci când se îmbolnăvesc, depun efort pentru a-si vindeca întreg corpul, nu doar gatul iritat sau durerea de stomac.

Vărsător – Vărsătorul are o abordare holistică în sensul că este deschis față de noile descoperiri și față de remediile tradiționale. Nativii din Vărsător consideră că organismul este un templu și ar trebui tratat ca atare. Vor lua adesea masuri pentru a-și păstra sănătatea. Acesta este în căutarea echilibrului și nu se sfiește să încerce orice metoda alternativă pentru a-l obține.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: