Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop japonez 2023. Ce semn ți se potrivește în funcție de ziua în care te-ai născut

Horoscop japonez 2023. Ce semn ți se potrivește în funcție de ziua în care te-ai născut

Cultura fascinantă a Japoniei se reflectă într-o varietate de aspecte, inclusiv în zodiacul japonez. Acest sistem zodiacal este alcătuit din 11 semne, fiecare având propriile denumiri și caracteristici distincte. Descoperă la care semn aparții și ce spune aceasta despre personalitatea ta!

Multe persoane sunt deja obișnuite cu horoscopul european, dar și cu cel chinezesc. Totuși, este esențial să acordăm o atenție sporită și horoscopului japonez, deoarece este la fel de special. În continuare vei putea descoperi care este semnul ce ți se potrivește dar și ce spune asta despre tine.

Ce semn zodiacal din cultura japoneză ți se potrivește

Floarea de cireș (15 februarie – 20 martie)

Dacă te-ai născut în această perioadă, ești pasional, vesel și romantic. Îți place să savurezi fiecare moment frumos din viața ta și trăiești clipa cu intensitate. Nu te lași cuprins de panică și consideri că nu există probleme nerezolvabile. În dragoste, ești afectuos și ceri aceeași atenție din partea partenerului tău.

Soarele (21 martie – 29 aprilie)

Semnul Soarelui înseamnă că ești strălucitor și plin de încredere în tine. Ești o persoană inteligentă, hotărâtă și nu te lași descurajat ușor. Atunci când îți propui ceva, șansele de reușită sunt mari. În dragoste, ai o tendință de posesivitate și gelozie, așa că trebuie să fii atent să nu-ți sufoci partenerul.

Bambusul (30 aprilie – 4 iunie)

Dacă semnul tău este Bambusul, treci prin stări de agonie și extaz cu ușurință. Ești puternic și încrezător, dar uneori suferința te poate copleși și ajungi să te simți disperat. Ar trebui să te bazezi mai mult pe propria ta putere și mai puțin pe ceilalți, deoarece dezamăgirile pot proveni de acolo. În iubire, ești aventuros și ai tendința de a fi infidel. Este mai bine să închei o relație care nu te mai satisface, deoarece jocul la dublu nu duce nicăieri.

Bivolul (5 iunie – 6 iulie)

Simbolizând putere, energie și agresivitate, Bivolul îți descrie personalitatea. Ești impulsiv și instabil, dar în același timp, ai o legătură profundă cu familia și prietenii. Spui lucrurilor pe nume și franchețea ta poate răni pe cei din jur. Partenerul tău de viață trebuie să fie la fel de puternic ca tine, loial și stabil. Nu este de dorit să te înșele, pentru că devii agresiv și răzbunător!

Floarea de lotus (7 iulie – 1 august)

Semnificând eleganță, sensibilitate și visare, semnul Floarea de lotus te caracterizează. Tu nu doar mergi prin viață, ci plutești. Optimismul tău este molipsitor și generozitatea ta este un exemplu pentru cei din jur. Ești un maestru al bunelor maniere, vorbești frumos și ești cuviincios cu ceilalți. În dragoste, ești gata să lupți necondiționat pentru persoana pe care o iubești.

Podul (2 august – 27 august)

Dacă te-ai născut în această perioadă, faci parte dintre cele mai mature și responsabile persoane ale zodiacului. Ești comunicativ, ai un simț dezvoltat al umorului și ai mulți prieteni apropiați. Din punct de vedere sentimental, ești un romantic incurabil. Te îndrăgostești ușor, dar uneori confunzi pasiunea cu iubirea.

Piatra (28 august – 10 octombrie)

Asemenea pietrelor ornamentale care adaugă farmec grădinilor japoneze, tu ești un punct fix în anturajul tău. Ești prietenos, curios și îți place să fii în centrul atenției. Singurătatea nu îți face plăcere, iar în dragoste cauți sufletul pereche și, odată găsit, te dedici complet persoanei iubite.

Împăratul (11 octombrie – 18 noiembrie)

Semnificând putere și dorința de afirmare pe plan profesional, semnul Împăratului te caracterizează. Ești prietenos, generos și sincer cu cei care recunosc autoritatea ta și te respectă. În dragoste, iubești cu pasiune și conduci relația, așteptând ca partenerul tău să îți fie devotat în totalitate.

Împărăteasa (19 noiembrie – 26 decembrie)

Diferită de Împărați, Împărătesele își impun punctul de vedere cu tact și feminitate. Ești preocupat de aspectul tău și îți place să impresionezi prin frumusețea ta. Ești o persoană sociabilă și petrecerile sunt pe placul tău. Ai nevoie de un partener care să îți semene, să împărtășească aceleași vise și valori.

Luna (27 decembrie – 18 ianuarie)

Dacă semnul tău este Luna, îți urmărești scopurile cu calm și determinare. Ești plin de imaginație și găsești cele mai ingenioase soluții pentru probleme. Totuși, în dragoste te poți simți nesigur pe tine, în ciuda hotărârii pe care o ai în alte domenii. Ai nevoie de un partener care să îți susțină toanele și crizele de personalitate.

Țestoasa (19 ianuarie – 14 februarie)

Semnificând înțelepciune și blândețe, semnul Țestoasei te caracterizează. Îți place să asculți și să oferi sfaturi, dar în momentele de cumpănă poți deveni neliniștit și să iei decizii nepotrivite. Ai nevoie de îndrumarea unei persoane în care ai încredere. În dragoste, ești capabil să surprinzi prin gesturi extrem de romantice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: