Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop leu vara anului 2022. Te așteaptă o aventură cu totul nouă!

Horoscop leu vara anului 2022. Te așteaptă o aventură cu totul nouă!

Zodia care trage toate sforile! Lacrimi amare pentru cei din jurul lor

Vara lui 2022 aduce surprize plăcute, dar și mai puțin plăcute, pentru toate semnele zodiacale. Lunile de vară vor fi aducătoare de schimbări pe toate planurile, pentru majoritatea semnelor zodiacale. Cea mai așteptată perioada a anului, vara, cu ale ei temperaturi ridicate – în termometre și în inimi deopotrivă – își lasă amprenta adânc în viețile tuturor. Află cum vei sta, în funcție de zodie, la capitolul dragoste, bani sau sănătate.

Vara lui 2022, plină de schimbări și provocări

Eliberează-ți copilul din tine, pentru că vine soarele! Asta ne transmit astrologii, pentru că indiferent de locul în care locuiți în lume, vara este întotdeauna un motiv pentru a privi partea bună a lucrurilor, iar horoscopul de vară 2022 o dovedește. Cald și radiind de viață, acest anotimp plin de viață este simbolul sărbătorii, al fertilității și al hranei, cel puțin atunci când îl privești din punct de vedere spiritual. Din punct de vedere astrologic, solstițiul de vară – care are loc pe 21 iunie la ora 5:14 a.m. ET – marchează începutul sezonului Racului în emisfera nordică.

Horoscop leu pentru vara anului 2022

Pe parcursul anului 2021, ai învățat atât de multe despre relațiile tale, Leo. La 365 de zile mai târziu, horoscopul 2022 pentru Leu este deja aici și continuă poveștile pe care le-ai început anul trecut. Jupiter și Saturn și-au petrecut anul 2021 apropiindu-te de câteva persoane speciale, dar au dezvăluit și punctele slabe din dinamica relațiilor tale. Acum, că a sosit 2022, lucrezi la aceste tipare și îți consolidezi loialitatea!

Dragoste

Foștii cei mai buni prieteni și foștii parteneri ar putea să reapară în viața ta, oferindu-ți opțiunea de a mai da o șansă lucrurilor sau de a obține în sfârșit încheierea de care ai nevoie.

Fii entuziasmat! Venus și Marte vor forma o conjuncție fierbinte și puternică, ceea ce ar putea extinde nivelul de atracție pe care îl simți față de iubitul tău și l-ar putea face la fel de interesat să fie și el alături de tine!

Bani și carieră

S-ar putea să începi să te ambiționezi cu o aventură cu totul nouă în acest an, Leu! Dacă lucrezi într-un domeniu care ți se pare plictisitor chiar și în cele mai bune zile ale sale, este timpul să faci un pivot și să începi să realizezi ceea ce îți dorești cu adevărat să faci în schimb.

La sfârșitul lunii iulie, Uranus își va uni forțele cu Nodul Nord, ceea ce ar putea duce la o tranziție complet neașteptată în ceea ce privește obiectivele tale profesionale. S-ar putea să vă simțiți depășit de situație, dar sunteți, de asemenea, pionierul unei noi forme de afaceri!

Sine

Anul acesta este vorba de a vă testa abilitățile și de a vă pune în valoare determinarea! Cu Nodul Nord care se mișcă prin casa a X-a, care te conduce, pe tot parcursul anului 2022, faci pași spre cariera visurilor tale. De asemenea, îți demonstrezi ție însuți că, cu puțină muncă și încredere, lumea va lua în cele din urmă în considerare eforturile tale.

La începutul verii, Jupiter va intra, de asemenea, în casa a 9-a aventuroasă, încurajându-vă să experimentați lucruri noi și poate, chiar să călătoriți în locuri exotice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: