Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop luni, 20 aprilie. Racii au ghinionii, Săgetătorii au noroc

Horoscop luni, 20 aprilie. Racii au ghinionii, Săgetătorii au noroc

Horoscop luni, 20 aprilie

Horoscop luni, 20 aprilie – ce zodii au un început de săptămâna extraordinar. Există și nativi care au o zi de luni destul de dificilă. Îți prezentăm previziunile complete. Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Ziua de luni vine cu anumite schimbări pentru câțiva nativi. Finalul lunii aprilie va aduce un val de modificări atât în ceea ce privește munca, cât și viața amoroasă a nativilor. Află în continuarea ce îți pregătesc astrele.

Horoscop 20 aprilie Berbec

Te bucuri de sprijinul astrelor și ai o idee care îți asigură succesul la locul de muncă. Inițiativa ta e apreciată de superiori. De asemenea, e o zi bună pentru studiu și pentru dezvoltare profesionlă în general.

Taur

Ești epuizat, anxios și deloc în apele tale. Fă orice, dar nu te răzbuna pe alții pentru problemele tale. Primul instinct va fi să cauți vinovați în jurul tău, însă fii atent, căci problema reală e în tine!

Gemeni

Cheltuieli neașteptate și chiar risipă. Asta ți se întâmplă încă de la începutul anului. O să pierzi sume importante de bani. Mare grijă la înșelătorii și fraude!

Rac

Este o zi în care trebuie să te concentrezi la sănătatea ta. Pentru tine, este o zi în care corpul îți va da semne că ceva îl supără și vei încerca să înțelegi ce ți se întâmplă. Apelează la un specialist, nu lua medicamente de capul tău.

Leu

Simți o apăsare pe plan emoțional. E modul în care planetele îți transmit că ceva este în neregulă. Nu mai purta ranchiună și încearcă să fii iertător. Vei vedea că te vei simți mult mai bine.

Horoscop zilnic. Luni 20 aprilie, o zi frumoasă

Fecioară

E o zi bună pe planul comunicării. Reușești să rezolvi mai multe probleme în acest mod și ai parte de discuții constructive cu anumiți colegi sau colaboratori. Spre seară, te așteaptă o surpriză de la partenerul de viață.

Balanță

Nu îți ies deloc socotelile și ieși în mare pierdere cu banii. Ai parte de cheltuieli neprevăzute, iar câștigurile financiare întârzie să apară. Trebuie să găsești o variantă prin care să îți rotunjești veniturile.

Scorpion

Simți nevoia să te dezvolți mai mult pe plan profesional, adoptând un nou hobby. Poate te atrage grădinăritul sau cântatul la chitară, nu contează despre ce e vorba, important e că îți folosești energia în scop constructiv!

Săgetător

Nu reușești să uiți ceva… sau pe cineva. Este momentul să scoți din viața ta pe cineva care reprezintă o influență negativă. Fii mai selectiv cu oamenii care te înconjoară! Îți va prinde bine!

Capricorn

Ești pus într-o situație neobișnuită, care te face să iei o decizie destul de dificilă. Nu te rușina să te sfătuiești cu cineva în legătura cu problema ta. Din exterior se poate aborda situația în mod obiectiv!

Vărsător

Nu vrei sub nicio formă să recunoști că ai greșit, lucru care te face greu de suportat. Cei din jur îți vor zice verde-n față că acest defect devine din ce în ce mai deranjant. Nu ai de ce să te superi pe ei, atât timp cât e adevărat.

Pești

O să ai parte de o zi destul de dificilă, mai ales personal. Ești implicat într-un conflict care nu te afectează în mod direct, dar ai vrea cumva sa poți remedia situația. Este mai bine să nu te implici mai mult decât e cazul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: