Redactia.ro
Home » Știri » Horoscop octombrie 2022, cu Cristina Demetrescu. Ce se întâmplă: „Tensiuni mari, în prima parte a lunii”

Horoscop octombrie 2022, cu Cristina Demetrescu. Ce se întâmplă: „Tensiuni mari, în prima parte a lunii”

Horoscop octombrie 2022, cu Cristina Demetrescu. Ce se întâmplă: „Tensiuni mari, în prima parte a lunii”

Iată horoscopul pentru octombrie 2022, cu astrologul Cristina Demetrescu. Mai sunt doar câteva zile care ne despart de luna care urmează, văzută ca un „punct de cotitură” din acest an.

Horoscop octombrie 2022, cu Cristina Demetrescu. Ce se întâmplă: „Tensiuni mari, în prima parte a lunii”

Cristina Demetrescu a vorbit pe pagina ei de Facebook despre cum va fi luna octombrie 2022, făcând referire inclusiv la războiul Rusiei dus împotriva Ucrainei.

2022 mi s-a părut, de când l-am analizat anul trecut, un an cu două puncte de cotitură. Iulie-august şi octombrie.

Pe măsură ce astrele strâng şurubul, iar careul Saturn-Uranus ajunge iar la grad perfect între 2-12 octombrie, pentru a patra şi ultima oară în ultimii doi ani, reapare sentimentul fricii în faţa unor situaţii pe care nu le cunoaştem, nu le stăpânim şi mai ales nimeni nu le poate anticipa cursul cu maximă acurateţe.

În realitate, cele două planete care schimbă faţa lumii şi al căror impact este imprevizibil doar pentru noi, nu şi pentru Universul care ne pune pe o direcţie nouă, avangardistă, nu au stat prea departe una de cealalată, din decembrie 2020.

Procesul va lua sfârşit cu totul pe 7 martie 2023, când Saturn va binevoi să îşi încheie această lecţie social-colectivă-distructiv-progresistă, dacă ar fi să socotesc şi marile performanţe ale omenirii în raport cu Cosmosul, cu care ne-a fibrilat până n-a mai putut, fie că a fost vorba de schimbarea la faţă a unor virusuri, fenomene naturale de o violenţă fără precedent, schimbări climatice, mai ales ca arie de răspândire pe suprafaţa globului, de ameninţări nucleare, crize de tot felul plecând de la resursele ce au devenit elemente de şantaj ale unor conflicte fără noimă pentru majoritatea celor care suportă consecinţele.

Tensiunea este în creştere până în prima parte a lunii octombrie.

Nicio nenorocire nu are doar efecte negative. Starea de alertă a omenirii caută soluţii de supravieţuire în condiţii de criză majoră pentru următoare secole. Oamenii de rând au început să caute soluţii de energie verde etc. Şi nu în ultimul rând, iarna asta nu o văd aşa dramatică precum se anunţă şi nici nucleară! Dar este posibil să văd calmante pe multe noptiere.

Horoscop octombrie 2022, cu Cristina Demetrescu: „Putin mai amână puţin momentul când va ieşi pe uşa din dos a istoriei”

Din 2 octombrie până pe 13 noiembrie Saturn ajunge întâi retrograd, apoi staţionar şi direct în cele din urmă, peste Destinul lui Putin, fix aşa cum era în ziua în care a dat ordinul începerii invaziei din capul lui, pe 24 februarie 2022.

Mare greşeală a făcut atunci, iar acum suportă consecinţele unei incapacităţi de a ieşi la liman, onorabil cum ar visa, dar mai degrabă aş zice…viu. Că nu ştie să piardă e clar, nu ne facem iluzii. Mai apasă o dată pe pedala de acceleraţie a unui vehicul orientat către o prăpastie şi îşi cheamă poporul la arme, care până mai ieri umplea resorturile exotice prin vacanţe şi ducea o viaţă cât se poate de normală, ca orice popor al lumii civilizate.

Nu mai are cu ce, dar mai amână puţin momentul în care va trebui să iasă pe uşa din dos a istoriei, trăgând după sine şi imaginea unei ţări, altădată puternice.

Horoscop octombrie 2022, cu Cristina Demetrescu. Ce se întâmplă: „Tensiuni mari, în prima parte a lunii”
Foto: Antena3
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: