Redactia.ro
Home » Știri » Horoscop octombrie 2022. Previziunile astrologului Angela Pearl: unii vor face mulți bani, alții își golesc aiurea buzunarele

Horoscop octombrie 2022. Previziunile astrologului Angela Pearl: unii vor face mulți bani, alții își golesc aiurea buzunarele

Horoscop octombrie 2022. Previziunile astrologului Angela Pearl: unii vor face mulți bani, alții își golesc aiurea buzunarele

Luna octombrie 2022 ar putea fi încărcată de evenimente astrologice importante, dintre care principalul este coridorul eclipselor, adică perioada dintre eclipse. Potrivit astrologului Angela Pearl, astrolog de renume internațional, acest coridor oferă semnelor zodiacului șansa de a-și schimba viața în bine. Iată ce previziuni există pentru fiecare zodie în parte și cum vor sta cu banii în această lună.

Horoscop octombrie 2022. Previziunile astrologului Angela Pearl: unii vor face mulți bani, alții își golesc aiurea buzunarele

Horoscop octombrie 2022 – Berbec

Cu puțin efort și mai mult curaj, Berbecii vor avea oportunitatea să își transforme pasiunea preferată într-o sursă de venit. E o idee bună să începi să organizezi cursuri de formare pentru alții, în acest sens. Poți începe cu pași mici, dar sigur te vor duce într-o direcție bună.

Horoscop octombrie 2022 – Taur

Taurii nu vor face mai deloc bani în luna octombrie, din păcate, nu e deloc o perioadă bună din acest punct de vedere. Nu ar trebui să riscați încheierea unor contracte sau tranzacții financiare. E indicat să așteptați altă perioadă, iar în acest timp să încercați să vă relaxați și să vă odihniți.

Horoscop octombrie 2022 – Gemeni

Gemenii ar putea să „producă” ceva bani în această perioadă. Dintr-o dată, s-ar putea să vă treziți cu o ofertă de muncă de nerefuzat, cu un proiect interesant sau s-ar putea să vi se returneze o datorie de la care v-ați luat gândul de mult timp. Pe scurt, luna octombrie chiar o să te surprindă plăcut.

Horoscop octombrie 2022 – Rac

În timp ce unii fac bani, Racii vor avea de dat în stânga și în dreapta. Unele sume vor fi investite cu cap, așa că o să obțineți și ceva profit, ulterior. Până la sfârșitul lunii vei avea noi fluxuri financiare, conform previziunilor.

Horoscop octombrie 2022 – Leu

Leii sunt cheltuitori din fire, se știe, așa că și în această lună octombrie ar putea face niște achiziții care o să le aducă plăceri. Totodată, e luată în calcul și varianta de a merge într-o vacanță relaxantă. Mare atenție, însă, stați cu ochii pe portofel. S-ar putea să dispară sau să-l pierdeți și nu e greu să vă cumpărați altul nou, dar e mai greu să vă refaceți actele și cardurile.

Horoscop octombrie 2022 – Fecioară

Soarta ar putea fi extrem de generoasă cu nativii din zodia Fecioară, care s-ar putea alege cu un câștig cum n-au mai avut niciodată în viața lor. Și aici nu vorbim de un mic teanc de bani, ci poate chiar de o moștenire, o sumă semnificativă obținută la Loto, de exemplu. Cum sună câteva milioane de euro pentru tine? Ideal ar fi să investești acești bani.

Horoscop octombrie 2022 – Balanță

Se anunță probleme financiare pentru Balanțe în octombrie 2022. Oricât de greu o să fie pentru tine, cel mai important este să îți menții calmul. Nu lua decizii pripite. E doar o perioadă, nu va dura la nesfârșit. Omite achizițiile mari planificate și nu încerca să împrumuți bani.

Horoscop octombrie 2022 – Scorpion

Scorpionii au tot făcut economii în ultima vreme, așa că perioada aceasta se apropie de sfârșit. Totuși, dacă pui mâna pe ceva bani, nu trebuie irosiți. Acesta este un moment propice pentru a investi in imobiliare, în propria afacere sau în cumpărarea de acțiuni. E important însă să te consulți despre acest lucru și cu alți membri ai familiei.

Horoscop octombrie 2022 – Săgetător

Săgetătorii trebuie să facă un pas în spate și să ia câteva decizii importante în luna octombrie 2022: unele afaceri îi aduc bani, din altele trebuie să se retragă sau să le pună capăt. Pentru a nu greși în luarea acestei decizii, trebuie vorbit cu specialiștii. De asemenea, vă puteti confrunta cu cheltuieli neașteptate din cauza problemelor din familie.

Horoscop octombrie 2022 – Capricorn

Capricornii își vor pune în practică toate cunoștințele financiare dobândite. Te vei lega de unii oameni printr-un hobby sau un fel de hobby care se poate dezvolta într-o afacere comună serioasă. Nu-ți fie teamă să investești într-un nou proiect, acesta se va dovedi a fi unul dintre cele mai de succes din viața ta, de pe urma căruia vei avea satisfacții.

Horoscop octombrie 2022 – Vărsător

Până la sfârsitul lunii octombrie 2022, Vărsătorii se pot aștepta să primească sume mari care îi vor face să uite de problemele financiare pentru o perioadă. E posibil să se ivească la orizont un alt loc de muncă, pe care ești tentat să îl accepți. Odihnește-te puțin înainte de a începe să planifici lucrurile pentru anul următor.

Horoscop octombrie 2022 – Pești

Peștii se pot relaxa în această lună în voie, fără să își facă griji din punct de vedere financiar. Banii vor ajunge singuri în mâinile tale, trebuie să fii atent doar la un calcul clar pentru a-i cheltui în mod corespunzător. Când incheiați tranzacții si semnați contracte importante, studiați cu atenție documentele. O mică greșeală poate duce la probleme grave.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini