Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop pentru săptămâna 21 – 27 iunie 2021. Camelia Pătrășcanu spune ce se întâmplă cu zodiile în această perioadă

Horoscop pentru săptămâna 21 – 27 iunie 2021. Camelia Pătrășcanu spune ce se întâmplă cu zodiile în această perioadă

Horoscop pentru săptămâna 21 - 27 iunie 2021. Camelia Pătrășcanu spune ce se întâmplă cu zodiile în această perioadă

Horoscop pentru săptămâna 21 – 27 iunie 2021. Camelia Pătrășcanu anunță vești bune pentru zodii și vine cu previziuni pentru următoarea săptămână din luna iunie. Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie!

Horoscop pentru săptămâna 21 – 27 iunie 2021. Camelia Pătrășcanu spune ce se întâmplă cu zodiile în această perioadă

În săptămâna 21 – 27 iunie 2021, nativii vor primi vești bune, mai ales că Mercur nu mai este Retrograd și își reia tranzitul drept. Camelia Pătrășcanu, astrologul de la Antena 3, a făcut noi previziuni pentru toate zodiile, în săptămâna ce urmează.

Berbec – Săptămâna pentru tine începe cu un interes profund pentru domeniul financiar, dorind să eficientizezi ceea ce ai acumulat până acum. Vei avea parte de discuții în familie luni și marți, însă miercuri și joi îți vei face planuri de călătorie și vei rezolva niște acte care așteaptă de mult. La finalul săptămânii ai multe treburi de făcut, însă reușești să le rezolvi pe toate, ca mai apoi, în weekend să petreci alături de prietenii tăi.

Taur – Începi săptămâna să negociezi diferite lucruri, iar luni și marți sunt zile în care tu ai un farmec aparte, îți faci prieteni și legi relații cu oameni care te susțin. Mijlocul săptămânii, respectiv miercuri și joi, vine cu proiecte bune în familie, iei decizii și te impui, însă totul se sfârșește cu bine. La finalul săptămânii vei avea parte de mici călătorii și îți faci tot felul de planuri.

Gemeni – Săptămâna aceasta te vei preocupa de muncă, sănătate, reorganizarea și ordonarea activităților pe care le ai. Vei încerca să nu-ți consumi energie, cel puțin în zilele de luni și marți. Miercuri și joi au loc întâlniri și discuții în care încerci să lămurești pe cineva și chiar ai argumente bune. Ar fi bine să nu cheltui bani vineri, asta pentru că în weekend se anunță călătorii.

Rac – Săptămâna este solicitantă pentru tine. Luni și marți ai o stare bună de spirit, iar miercuri și joi muncești mult. Ai chef de muncă și apar noi oportunități, iar rezultatele vin rapid și sunt foarte bune. Reușești să rezolvi treburile cu ușurință. Miercuri și joi faci lucruri mai dificile, dar le rezolvi mai ușor. Vrei să impresionezi pe cineva vineri și sâmbătă, dar te preocupă și sănătatea, în același timp.

Leu – Începi săptămâna cu siguranță de sine, inspirație și bunăvoie, luni și marți având o starea foarte bună. De asemenea, și miercuri și joi este într-o stare bună și simți nevoia de iubire și să cucerești pe cineva. Vineri și sâmbătă muncești din greu și rezultalele sunt foarte bune, iar duminică te lauzi cu realizările tale.

Fecioară – Începutul săptămânii este despre analize, astfel că luni și marți pui lucrurile cap la cap. Miercuri și joi îți calculezi resursele și poziția, te gândești dacă ar fi bine să pui în practică anumite lucruri. Vineri și sâmbătă lucrezi mult, dar ai o dispoziție bună, iar la sfârșit de săptămână trebuie să iei decizii și să organizezi anumite lucruri.

Horoscop pentru săptămâna 21 – 27 iunie 2021. Săgetătorii se preocupă de starea lor de bine

Balanță – Luni și marți banii sunt în centrul preocupărilor tale, iar acest lucru poate face că tu să primești o ofertă și negociezi foarte bine onorariul. Miercuri și joi sunt vizate actele, negocierile și angajamentele, iar vineri și sâmbătă sunt zile bune pentru familie sau interese patrimoniale. În weekend ai parte de distracție.

Scorpion – Luni și marți încerci să ții lucrurile sub control la început de săptămână și ai emoții legate de influența ta asupra altora. Miercuri și joi găsești cele mai bune soluții în plan financiar, iar vineri și sâmbătă au loc întâlniri, discuții, dezbateri sau negocieri ale ideilor profesionale. În weekend îți petreci timpul cu familia.

Săgetător –  La începutul săptămânii simți nevoia de discreție și vrei să te ocupi mai mult de starea ta de bine. De miercuri și joi ești în formă și reușești să te stabilizezi. Vineri și sâmbătă au loc discuții și întâlniri, stabilești anumite lucruri și câștigi bani. Duminică ai drumuri de făcut.

Capricorn – Primești vești și informații de la prieteni și cunoscuți și clarifici anumite opțiuni luni și marți, fiind o zi bună în plan social. Miercuri și joi reflectezi la riscuri și câștiguri și te interesează felul în care ce îți dorești să faci are un impact asupra altora. Vineri și sâmbătă ești impulsiv sau voluntar, iei decizii și îi provoci pe cei din jur.

Vărsător – Luni și marți se pot întâmpla lucruri și acțiuni decisive, care pot schimba felul în care decurg lucrurile sau datele unei probleme. Te impui, ai argumente și iei decizii, faci în așa fel încât toate acțiunile să fie așa cum îți dorești tu. Miercuri și joi este o zi bună în plan social, ai și întâlniri, te bucuri de laude și aprecieri. Vineri și sâmbătă trebuie să ai mai multă grijă la sănătate, duminică te relaxezi.

Pești – Luni și marți trebuie să fii atent la acte și la consecințele juridice ale acțiunilor tale, să nu fie nevoie să plătești costuri. Miercuri și joi repari niște greșeli, iar vineri și sâmbătă reușești într-un demers. Primești sfaturi bune și ajutor pentru a rezolva o situație. În weekend îți încarci bateriile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: