Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop săptămâna 2-8 august 2021. Întâlnirea care schimbă destine

Horoscop săptămâna 2-8 august 2021. Întâlnirea care schimbă destine

Horoscop săptămâna 2-8 august 2021. Întâlnirea care schimbă destine în această perioadă, sunt nativi care revin la o persoană din trecut.

Iată previziunile pentru fiecare zodie în parte, pentru săptămâna 2-8 august 2021.

Horoscop săptămâna 2-8 august 2021. Berbec

Pe plan sentimental, o persoană din trecut își face apariția și tulbură apele liniștite în care se scaldă Berbecii de ceva vreme. Este esențial să nu se lase păcăliți de sentimente de moment.

Horoscop săptămâna 2-8 august 2021. Taur

Taurii trebuie să aibă grijă la persoanele pe care le aleg să le fie aproape. A rămâne în anumite relații, doar de teama singurătății, este cea mai nepotrivită decizie, mai ales că ar putea s-o regrete toată viața.

Horoscop săptămâna 2-8 august 2021. Gemeni

Majoritatea partenerilor de afaceri se încred în capacitatea ta de a lua decizii rapide în situațiile limită. Ești deosebit de ocupată pe parcursul acestei săptămâni și lași pe plan secund tot ceea ce ține de personal. De fapt, tot ceea ce faci este să îți ascunzi adevăratele sentimente. În momentul de față, nu te simți capabilă de mai mult decât faci deja.

Horoscop săptămâna 2-8 august 2021. Rac

Racii au șansa de a cunoaște oameni deosebiți, dar trebuie să își facă timp și de familie, ca să nu atragă mustrări! Pe plan financiar, există niște cheltuieli neprevăzute care ar putea să le de-a peste cap planurile.

Horoscop săptămâna 2-8 august 2021. Leu

Leii iau cele mai dure decizii, când vine vorba de bani, chiar dacă este vorba de afaceri sau economii de familie. Așadar trebuie să se încarce cu ceva mai multă energie și răbdare, să facă față explicațiilor pe care trebuie să le dea.

Horoscop săptămâna 2-8 august 2021. Fecioară

Fecioarele au parte de o perioadă benefică lor, cu multă relaxare. Trebuie să își încarce bateriile, după o perioadă de incertitudini care i-a ținut în tensiune. Recomandată ar fi o vacanță, însă pe placul lor, nu e loc de compromisuri.

Horoscop săptămâna 2-8 august 2021. Balanță

Balanțele își pun în cap lucruri mari și chiar vor avea rezultate. Soarele își face simțită prezența în casa familiei, ceea ce le va aduce armonie în relația cu cei dragi.

Horoscop săptămâna 2-8 august 2021. Scorpion

Scorpionii încep cu entuziasm această perioadă, mai ales că poate să însemne un pas mare în carieră, fie o avansare, fie un job mai bine plătit. La capitolul dragoste, se vor simți ca în al nouălea cer, căci li se va reconfirma că sunt iubiți.

Horoscop săptămâna 2-8 august 2021. Săgetător

Săgetătorii își găsesc sursa de energie pozitivă! Se vor simți în centrul atenției, iar asta îi va încânta. La capitolul bani, reușesc să facă ceva economii.

Horoscop săptămâna 2-8 august 2021. Capricorn

Capricornii fac ceva compromisuri care îi dezechilibrează. Persoanele din jur îi influențează când vine vorba de alegerile pe care trebuie să le fac, însă cel mai important este să facă doar ceea ce simt, pentru a nu se simți copleșiți de regrete.

Horoscop săptămâna 2-8 august 2021. Vărsător

Vărsătorii au nevoie de pauză. Nu sunt de acord cu acțiunile anumitor persoane și acest lucru îi va tensiona. Este semn să stea departe de tot ceea ce nu cunosc cu adevărat.

Horoscop săptămâna 2-8 august 2021. Pești

De multe ori, Pești lasă prejudecățile să vorbească de la sine, fără să realizeze cât de mult rău pot face cu o astfel de atitudine. E momentul să învețe că diplomația îi poate scăpa de orice conflict.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: