Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop saptamanal 18-25 martie 2019- 3 zodii încep cu dreptul

Horoscop saptamanal 18-25 martie 2019- 3 zodii încep cu dreptul

Horoscop saptamanal 18-25 martie 2019. Urmează o perioadă aglomerată, cu decizii care nu mai pot fi amânate, dar și cu momente binemeritate de liniște. Vom avea ocazia să facem schimbări și mai ales, vom avea energie să ducem la bun sfârșit orice plan, oricât de îndrăzneț.

Horoscop pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal 18-25 martie 2019 Berbec

Este important să fii echilibrat în fiecare zi pentru că la începutul săptămânii vei avea impresia că lucrurile nu merg în direcția potrivită, iar la sfârșitul ei riști să te simți depășit de situație.

Horoscop saptamanal Taur

Vei avea foarte multe idei și planuri pentru tine, la serviciu sau acasă, dar problema este că nu te vei putea descurca singur pentru că vei avea nevoie de aprobări, de semnături. Important este să nu cedezi la primul hop.

Horoscop saptamanal Gemeni

În această săptămână te vei întâlni cu prieteni mai vechi, dar vei avea ocazia să cunoști alții noi cu care vei lega prietenii durabile. Ai grijă cui acorzi încrederea ta pentru că greșelile te pot costa scump.

Horoscop saptamanal Rac

Atunci când te simți nedreptățit este foarte important să pui piciorul în prag. Tu vei face acest lucru în zilele următoare acasă sau la birou. Această atitudine te va pune într-o lumină favorabilă pe viitor.

Horoscop saptamanal Leu

Ai grijă în zilele următoare la atitudinea pe care o ai față de oamenii cu care relaționezi în această perioadă a vieții tale pentru că un ton ridicat sau niște gesturi necugetate te vor face să regreți.

Horoscop saptamanal Fecioară

Pentru că ești un om echilibrat, cu foarte multă experiență, foarte mulți oameni vor dori să ia legătura cu tine să îți ceara ssfatul sau chiar ajutorul în diferite situații. Astfel pot apărea colaborări reușite pentru toată lumea.

Horoscop saptamanal Balanță

Pentru a evita problemele și certurile cu persoana iubită ai grijă la fiecare detaliu, la ce spui, la promisiunile pe care le faci. Îți va fi foarte greu apoi să repari răul făcut chiar și pe cel involuntar.

Horoscop saptamanal 18-25 martie 2019

Horoscop saptamanal Scorpion

Încearcă să te organizezi mai bine la locul de muncă. În acest fel vei avea rezultate mai bune, dar te vei simți mai puțin epuizat la sfârșitul programului. Când nu știi un răspuns e destul să ceri ajutorul, îl vei primi.

Horoscop saptamanal 18-25 martie 2019 Săgetător

În această perioadă nu ai prea mulți bani, așa că nu îi cheltui pe lucruri fără utilitate. Dacă vei începe un proiect nou și te vei ține serios de el, la final vei primi doar laude și aplauze.

Horoscop saptamanal Capricorn

Simți nevoia unei schimbări. Poate fi vorba despre un loc nou de muncă, despre un nou loc de trai, o nouă relație etc. Acest lucru este foarte bun, trebuie doar să ai grijă să nu ăi rănești pe cei dragi ție cu acestei decizii.

Horoscop saptamanal Vărsător

În această perioadă va fi nevoie să te concentrezi pe muncă pentru a repara niște greșeli din trecut, fie că sunt ale tale sau ale colegilor. Foarte important: nu te grăbi să arunci vina pe oricine pentru că te poți înșela ușor.

Horoscop saptamanal Pești

Vei fi înzestrat în zilele următoare cu multă răbdare, dar și cu ambiție. Astfel vei străluci la birou, vei câștiga respectul și admirația celor din jur. Nu trebuie să te indispui dacă banii vor veni la tine mai greu.

Citește și: Horoscopul primăverii pentru fiecare zodie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: