Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 24-31 iulie 2023, cu Mihai Voropchievici. Zodia care poate avea parte de probleme grave până la finalul lunii

Horoscop săptămânal 24-31 iulie 2023, cu Mihai Voropchievici. Zodia care poate avea parte de probleme grave până la finalul lunii

Horoscop rune 24-31 iulie 2023 ne anunţă că urmează o săptămână destul de interesantă pentru fiecare semn zodiacal. Iată ce ne rezervă astrele!

Nativii din Taur au şansa să se îndrăgostească la prima vedere, în timp ce Leii sunt urmăriţi din umbră. Alte zodii trebuie să se poarte cu tact în relaţia cu apropiaţii, pentru a-i nu supăra.

Horoscop 24-31 iulie 2023 cu Mihai Voropchievici – Berbec

Berbecii ar cam trebui să-și facă bagajele. Astrele le spun că pot face o călătorie mai scurtă sau mai lungă. Depinde totul de conjunctura în care se află. Poate fi chiar o delegație de la locul de muncă.

Două săptămâni de îndrăgosteală nebună. Istoria care se repetă în această săptămână, de săptămâna trecută, se pare că îi dă o satisfacţie extraordinară. Simte că trebuie să facă ceva, să se ducă şi el la casa lui.

Horoscop 24-31 iulie 2023 cu Mihai Voropchievici – Taur

Taurii trebuie să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore chiar de la începutul săptămânii. Schimbările pot veni pe latura profesională. Poate să apară o sursă de bani nebănuită, neștiută, depinde cât de harnici au fost.

Dragoste la prima vedere. Explozie de dragoste, găseşte acel partener pe care şi-l doreşte, are şi potenţă fizică şi financiară şi e timpul să ocupe mai mult de dragoste. Taurul se gândeşte, undeva, la o uniune pe termen lung.

Horoscop 24-31 iulie 2023 cu Mihai Voropchievici – Gemeni

Gemenii sunt anunțați că în sfârșit pot găsi răspunsul la ceva ce îi frământă. Condiția e să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei.

Se întrevede o alianţă serioasă, atât profesional, cât şi pe latură afectivă în viaţa Gemenilor. Nu faceţi altceva decât să vă controlaţi sau să vă testaţi sentimentele pentru că este prima săptămână în care Geamănul se gândeşte serios la un parteneriat pe termen lung.

Horoscop 24-31 iulie 2023 cu Mihai Voropchievici – Rac

Racii sunt sfătuiți să rămână acasă, în așteptarea unei schimbări foarte importante în curând. Ceva la care visau poate de mai multă vreme ajunge în casa lor. Astrele le aduc numai lucruri frumoase nativilor de apă în intervalul 24 – 30 iulie 2023.

A creat ceva, a băgat băţul prin gard şi s-a retras, iar acum aşteaptă efectele. Să încerce pe cât e posibil să evite asta pentru că nu toată lumea e înţelegătoare.

Horoscop 24-31 iulie 2023 cu Mihai Voropchievici – Leu

Leii au două opțiuni: se pot muta din casă, să facă un schimb de locuință sau să plece pentru o perioadă de acasă sau, pur și simplu, să schimbe locul de muncă. Runa îi atenționează că vor acționa favorabil pentru una din cele două probleme.

Atracţie mai mult decât intelectuală sau fizică, dialog mult, cu o persoană care te priveşte din umbră.

Horoscop 24-31 iulie 2023 cu Mihai Voropchievici – Fecioară

Fecioarele nu au vești bune, ci foarte bune! Runa le spune că sunt pregătite să înceapă o viață nouă. Asta înseamnă o renaștere în planul tuturor disponibilităților fizice și psihice.

Să acţioneze cu rapiditate, să găsească tot felul de soluţii la tot felul de probleme, să caute să facă deplasări, întâlniri benefice, schimburi de idei şi de situaţii care să le aducă cât se poate de mulţi bani.

Horoscop 24-31 iulie 2023 cu Mihai Voropchievici – Balanţă

Balanțele au o săptămână în care trebuie să fie mai puternice, să dea dovadă de forță și de tărie. E o săptămână cu câteva provocări mai grele: ori lipsa banilor, ori o problemă de sănătate.

Are parte de întâlniri benefice, schimbări rentabile, face o vizită, cineva care a plecat undeva se întoarce, iar întoarcerea îi produce o mare bucurie şi, pur şi simplu, îi aduce nişte revelaţii.

Horoscop 24-31 iulie 2023 cu Mihai Voropchievici – Scorpion

Scorpionii trebuie să susțină o mică bătălie. Sfatul runei e să nu se îngrijoreze deoarece vor câștiga în mod sigur. Așadar, indiferent de cât de crâncenă se anunță a fi o anumită luptă, ei trebuie să fie convinși că victoria e de partea lor.

Puteţi să renunţaţi la acele persoane, chiar dacă aţi lucrat o perioadă bună de timp, renunţaţi pentru că e o persoană toxică, dar înainte încercaţi să faceţi o analiză clară, succintă pentru că s-ar putea, totuşi, din răutatea voastră să aveţi la final o deziluzie.

Horoscop 24-31 iulie 2023 cu Mihai Voropchievici – Săgetător

Săgetătorii sunt anunțați că vor avea parte de fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele lor se vor îndeplini. Fertilitatea aceasta aduce, așadar, prosperitate. Pentru cuplurile care încă nu au moștenire poate apărea incursiunea unei berze.

În familie există armonie în cuplu, ai sentimente nobile, altruiste. Vei face călătorii împreună, dar fără copii. Descoperiţi pasiunea doar voi doi.

Horoscop 24-31 iulie 2023 cu Mihai Voropchievici – Capricorn

Capricornii știu numai să muncească ori să fie mai răutăcioși cu cei din jur dacă nu îi ascultă. Cu toate astea, ei sunt favoriții săptămânii viitoare. Îl au pe Wunjo pentru o săptămână. Norocul e pe toate planurile. Câștigă pe toate planurile.

Întâlnirea cu o persoană mai în vârstă va pune bazele unei relaţii profesionale nemaipomenite. Dragostea poate să mai aştepte.

Horoscop 24-31 iulie 2023 cu Mihai Voropchievici – Vărsător

Vărsătorii primesc un cadou de la cineva care se gândește intens la ei. E o săptămână în care vor beneficia de un dar de la o persoană în atenția căreia se află. Poate fi o persoană care nu și-a declarat încă intențiile, care nu a transmis ce simte pentru ei.

Eşti iubită şi iubeşti. Sau eşti iubit şi iubeşti. Persoana respectivă are atât de multă afectivitate şi ţi-o oferă şi ţie pentru a fi fericit/ă.

Horoscop 24-31 iulie 2023 cu Mihai Voropchievici – Peşti

Peștișorii sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Cu alte cuvinte, să lase necazurile în urmă și să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună.

Cei necăsătoriţi cunosc o persoană tânără şi încep o nouă relaţie. Te vei lansa în relaţia asta dacă cineva va fi totuşi activ şi nu va fi pasiv faţă de acţiunile tale. Peştii se reped într-o relaţie fără să ştie ce îi aşteaptă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: