Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 6-13 ianuarie 2020. Zile grele pentru Pești

Horoscop săptămânal 6-13 ianuarie 2020. Zile grele pentru Pești

Horoscop săptămânal 6-13 ianuarie 2020. Zile grele pentru Pești. Săptămâna începe bine, mai cu oboseală după concediul prelungit în care mulți dintre voi ați vrut să profitați la maximum, dar plini de optimism că noul an vă aduce măriri de salariu sau chiar vă veți cunoște sufletul pereche.

Berbec – Horoscop săptămânal

O săptămână plină de provocări care vă țin în priză. Veți crede că ați obosit să le faceți doar voi pe toate, însă la final cine credeți că va primi laurii?

Taur

O surpriză plăcută vă așteapră chiar la începutul săptămânii. Se anunță zile liniștite la locul de muncă.

Gemeni

O persoană mai în vârstă vă cere ajutorul într-o situație financiară pe la mijlocul săptămânii. Vineri se recomandă să nu faceți călătorii lungi.

Rac – Horoscop săptămânal

O săptămână tensionată atât la locul de muncă cât și în cuplu. Vă recomandăm să nu cedați presiunilor și să evitați o ceartă care vă poate schimba viața.

Leu

Zile liniștite pentru nativii acestei zodii. Veți avea parte chiar și de câteva vizite din partea personalelor apropiate.

Fecioară

Ați muncit suficient. Este momentul pentru o relaxare. Pe la mijlocul săptămânii o să aveți o zi în care veți face doar ce vreți, nu ce trebuie.

Balanță

Aveți grijă să nu cheltuiți mai mult decât vă permiteți. Este greu să vă abțineți când vreți să achiziționați atâtea lucruri, însă partenerul de viață este de altă părere.

Scorpion – Horoscop săptămânal

Veți cunoaște pe cineva cu care veți lega o prietenie frumoasă. Poate chiar un investitor, căci veți primi bani în viitorul apropiat.

Săgetător

La inceput de 2020 trebuie să faceți o retrospectivă a vieții voastre. Dacă nu ați avut timp până acum, trebuie să vă apucați în această săptămână.

Capricorn

Ați trecut cu bine în noul an. Nimic neobișnuit nu se întrevede în următoarea perioadă. Poate să aveți un pic mai multă grijă la sănătate.

Vărsător -Horoscop săptămânal

O idee genială își face apariți și vă apucați să o puneți în practică. Țineți-vă de ea și veți reuși să ajungeți mai sus decât v-ați propus.

Pești

Totul merge în defavoarea voatsră în această săptămână. Însă, nu uitați. După ploaie apare și soarele. Păstrați-vă calmul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: