Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop vărsător vara anului 2022. Aventurile tale romantice îți induc o euforie totală!

Horoscop vărsător vara anului 2022. Aventurile tale romantice îți induc o euforie totală!

Bărbatul Vărsător. Poate fi o persoană captivantă, dar și confunză. Totul depinde de cum îl tratezi!

Schimbări, surprize plăcute, dar și mai puțin plăcute, asta anunță astrele pentru vara lui 2022 pentru toate semnele zodiacale. Lunile de vară vor fi aducătoare de schimbări pe toate planurile, pentru majoritatea semnelor zodiacale. Cea mai așteptată perioada a anului, vara, cu ale ei temperaturi ridicate – în termometre și în inimi deopotrivă – își lasă amprenta adânc în viețile tuturor. Află cum vei sta, în funcție de zodie, la capitolul dragoste, bani sau sănătate.

Vara lui 2022, plină de schimbări și provocări

Indiferent de locul în care locuiți în lume, vara este întotdeauna un motiv pentru a privi partea bună a lucrurilor, iar horoscopul de vară 2022 o dovedește. Cald și radiind de viață, acest anotimp plin de viață este simbolul sărbătorii, al fertilității și al hranei, cel puțin atunci când îl privești din punct de vedere spiritual.

Horoscop vărsător pentru vara anului 2022

O lună nouă în Leu, pe 28 iulie, vă va aduce vouă și celor dragi o tabula rasa, permițându-vă să regândiți termenii relațiilor voastre. Totuși, ar trebui să te aștepți și la neprevăzut! Citește aici horoscopul complet al Vărsătorului.

Dragoste

În acest an, construiești atât de multă încredere în tine, iar acest lucru va atrage automat prieteni și iubiți care îți apreciază frumusețea unică. În plus, atunci când Venus și Marte își vor combina energia până la începutul verii vor aprinde un foc în inima ta. Aventurile tale romantice ți-ar putea induce o euforie totală!

Bani și carieră

S-ar putea să începeți să vă simțiți la fel de entuziasmat de contul dvs. bancar cum vă simțeați în copilărie când aveați un purceluș plin de mărunțiș! Dacă cineva va găsi aur în acest an, acela ești tu.

Totuși, asta nu înseamnă că perspectivele tale profesionale se vor simți la fel de satisfăcătoare. Când Nodul Sud intră în a 10-a casă a carierei tale, pe la jumătatea lunii ianuarie, te va încuraja să renunți la mentalitățile învechite și la deciziile de afaceri care te-au ținut departe de recunoașterea pe care ți-ai dorit-o întotdeauna. Fiecare poveste de revenire trebuie să înceapă de undeva!

Sine

Dintre toate lucrurile pe care le veți învăța în acest an, cele mai importante sunt cele legate de casă și familie. Nodul Nord va începe să îți activeze a patra casă a fericirii domestice de la jumătatea lunii ianuarie, încurajându-te să te reconectezi cu inima ta și să îți cultivi spațiul sacru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: