Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop weekend 12-13 iunie 2021. Lovitură la capitolul bani și escapade romantice!

Horoscop weekend 12-13 iunie 2021. Lovitură la capitolul bani și escapade romantice!

Horoscop weekend 12-13 iunie 2021. Luna Nouă și Eclipsa de Soare de la sfârșitul acestei săptămâni își vor resimți influența și în zilele de weekend. Pentru o zodie, este ocazia unică de a da marea lovitură la capitolul bani, iar alți nativi se vor bucura de escapade romantice!

Iată care sunt previziunile astrologice ale weekendului 12-13 iunie 2021, pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Berbec, weekend 12-13 iunie

Berbecii se gândesc la bani, așa că pierd un pic din entuziasmul pentru weekend. Însă iau o pauză de la griji și pun pe primul plan casa și familia. Așadar, o escapadă undeva departe de agitație ar fi perfectă.

Horoscop Taur, weekend 12-13 iunie

Taurii intră în weekend cu buzunarele pline, după ce au dus negocieri dure în timpul săptămânii. Vin zile cu chef de călătorii, însă sunt posibile și revederi emoționante.

Horoscop Gemeni, weekend 12-13 iunie

După o săptămână cu preocupări legate de sănătate și cu grija permanentă de a face alegeri bune, zilele de weekend aduc vești bune pe plan financiar. Se lasă cu petrecere!

Horoscop Rac, weekend 12-13 iunie

A fost o săptămână delicată pentru Racii, care s-au ținut tari și rezervați. Weekendul vine cu multă energie, cu griji legate doar de poftele lor.

Horoscop Leu, weekend 12-13 iunie

Sănătatea și familia sunt prioritare și pentru Lei, datorită Lunii Noi. Există posibilitatea de a primi un apel disperat de la cineva care merită ajutorul lor.

Horoscop Fecioară, weekend 12-13 iunie

După o săptămână importantă, Luna Nouă aduce pentru Fecioare recunoștință, cu laude și aprecieri. Weekendul este dedicat timpului de calitate cu partenerul sau familia.

Horoscop Balanță, weekend 12-13 iunie

La Balanțe, sfârșitul de săptămână e marcat de o nouă etapă pe plan profesional, poate o avansare sau un bonus, chiar și o nouă ofertă de muncă mult mai avantajoasă. Weekendul es prilej de sărbătoare.

Horoscop Scorpion, weekend 12-13 iunie

Scorpionii se lasă duși de val și își manifestă interesul doar pentru câștiguri! Este perioada în care pot acumula mult profit, așa că nu se vor lăsa deturnați din a-și atinge scopul.

Horoscop Săgetător, weekend 12-13 iunie

Pentru Săgetători, weekendul este rezervat relaxării în familie. Sunt șanse mari să apară la orizont și o nouă oportunitate de a face rost de bani fără prea mult effort, poate fi vorba de vreo moștenire!

Horoscop Capricorn, weekend 12-13 iunie

Capricornii se bucură de o Luna Nouă în weekend care le va aduce timp de calitate! Se vor bucura de atenția și dragostea celor dragi.

Horoscop Vărsător, weekend 12-13 iunie

Luna Nouă aduce multe rezolvări pentru Vărsători, care se vor bucura de o gândire mai creativă, dar și ingenioasă. Weekendul vine cu decizii bune pe partea financiară.

Horoscop Pești, weekend 12-13 iunie

Dispar temerile legate de bani și sănătate pentru Pești. Weekendul se va consuma cu preocupări legate de partener, se poate lăsa inclusiv cu o escapadă romantică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: