Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop zilnic: duminică, 28 iunie. Află ce ți-au rezervat astrele

Horoscop zilnic: duminică, 28 iunie. Află ce ți-au rezervat astrele

Horoscop 28 iunie 2020

Horoscop zilnic: duminică, 28 iunie. Astrele le-au pregătit surprize plăcute pentru unele zodii. Pe de altă parte, o zodie va fi dezamăgită de persoana cea mai dragă.

Citește horoscopul pentru weekend și află ce ți-au pregătit astrele.

Horoscop zilnic: duminică, 28 iunie. Berbec

Este o zi numai bună pentru a iniția o afacere. Însă, analizeză cu atenție care sunt avantajele și dezavantajele și discută cu partenerul de viață, poate vine cu idei bune.

Taur– Discută cu prietenii și anunță-i că îți cauți un nou loc de muncă, este posibil ca unii dintre ei să te ajute și să obții un post pe ce îți place ție.

Gemeni– Ți se propune să lucrezi la un proiect foarte mare care îți va aduce câștiguri mari. Totuși, ai grijă că efortul și oboseala ți-ar putea afecta sănătatea.

Rac– Vei ieși în oraș cu prietenii și vei afla o veste care te va dezamăgi. O persoană pe care o credeai de încredere a făcut un gest care te viza și nu ți-a picat prea bine.

Leu– Ești decis să primești dragostea în viața ta. Ești dispus să ai parte de o idilă neașteaptă care va implica mai multe sentimente.

Horoscop zilnic: duminică, 28 iunie. Fecioară

Toți cei din jurul tău îți spun că nu au dreptate, iar acest lucru te enervează și mai tare. Te sfătuim să le asculți și sfaturile celor din jur, poate te vor ajuta totuși.

Balanță– Astăzi este o zi perfectă pentru a sta la povești cu prietenii. În cazul în care au existat conflicte mai vechi cu aumite persoane, astăzi este ziua potrivită să îngropați securea.

Scorpion– Ai probleme cu banii, iar asta te stresează foarte tare. Te sfătuim să ceri ajutorul unui prieten bun pentru a trece această perioadă.

Săgetător– Acorzi mai multă atenție persoanei iubită spre deosebire de zilele trecute. Foarte bine, pentru că deja începea să scârțâie relația voastră.

Capricorn– Partenerul de cuplu va încerca să te convingă să faci un lucru, dar nu va reuși pentru că ești o fire destul de încăpățânată. Totuși, ar fi bine să te mai gândești la soluția lui.

Vărsător– Astăzi vei face investiții mari, dar trebuie să fii foarte atent cu cine vei negocia pentru că riștii să fii păcălit. Ar fi bine să ne sfătuiești cu persoana iubită.

Pești– Surpriză pentru nativii pești! Vei avea parte de o vizită din partea unei persoane pe care nu ai mai văzut-o de foarte mult timp. Veți avea multe de povestit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: