Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop zilnic, joi, 23 aprilie. Toate zodiile au probleme, doar 3 sunt norocoase

Horoscop zilnic, joi, 23 aprilie. Toate zodiile au probleme, doar 3 sunt norocoase

Horoscop joi, 23 aprilie, pentru toate zodiile. Află care sunt previziunile zilei. Ce zodii au noroc și cine are ghinion. Horoscop zilnic pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetator, Capricorn, Vărsător, Pești.

Ziua de joi este una destul de neagră pentru toți nativii. Nu este o zi prielnică pentru investiții, cheltuieli sau economii, practic nimic pe sectorul financiar. Nici partea romantică nu se anunță a fi favorizată, e o zi care încurajează înșelatul și certurile.

Horoscop zilnic Berbec

Nu îți iese nimic bine, ai parte de încurcături la serviciu și de neplăceri în familie sau în relația de cuplu. Lipsa comunicării își spune cuvântul, iar până și tu ai o parte din vină. Încearcă să clarifici lucrurile.

Horoscop Taur

Ești prost dispus și, fizic, te simți cam rău. Din fericire pentru tine, deși ziua ta începe prost, în a doua parte vei afla o veste care te face să dau uitării alte probleme!

Horoscop 23 aprilie Gemeni

Ești predispus să fii înșelat sau păcălit. Dacă nu de partenerul de viață, atunci de un partener de afaceri, coleg sau colaborator. Ai grijă în ce te bagi ca s-ar putea să te arzi!

Horoscop Rac

Nu îți găsești locul în echipa de la muncă, fapt ce te frustrează și nu îți permite să mai dai același randament. Faci greșeli care, mai târziu, te vor afecta.

Horoscop zilnic Leu

O prietenie încetează astăzi, din cauza unei discuții aprinse. E posibil chiar sa fie vorba despre bani sau despre ceva achiziții comune. Nu mai ține lângă tine oameni care îți fac rău!

Horoscop Fecioară

Certuri și discuții aprinse, atât la locul de muncă, cât și acasă. Nu mai reușești deloc să îți stăpânești nervii și te răzbuni pe oricine îți iese în cale.

Horoscop 23 aprilie Balanță

Pierzi o sumă frumușică de bani, dar niciun ghinion nu îți va putea strica astăzi bucuria! Astrele sunt cu tine și ai parte de o veste superbă pe care o aștepți de mult timp!

Horoscop zilnic Scorpion

Vrei să începi un nou proiect în care îți pui toate speranțele. Din păcate, nu e un moment bun pentru așa ceva, iar astrele încearcă să îți arate asta sub toate formele posibile. Dacă ți se pare că nimic nu iese, ia o pauză și ai răbdare. Timpul le rezolvă pe toate.

Horoscop Săgetator

Este o zi care trece ca și cum nu ar fi. Rutina te acaparează și te simți mâhnit pentru că nu reușești să faci mai nimic pentru sufletul și bucuria ta. Acordă-ți timp!

Horoscop Capricorn

O zi grea la serviciu se încheie cu o bucurie acasă. Azi vrei primi o lecție legată de micile bucurii pe care trebuie să le primim în suflet, care ne încarcă și ne oferă putere pentru viitor!

Horoscop zilnic Vărsător

Ești pus în fața unei mari cheltuieli, pe care nu vrei sa o faci, dar nu găsești nici soluția pentru a scăpa de corvoadă. Inevitabil, azi e o zi în care pierzi bani și nu iei decizii prea grozave!

Horoscop joi,  23 aprilie, Pești

Nu te simți bine în relația de cuplu și încerci să discuți cu partenerul. Nu dispera! Faptul că nu ajungeți la un consens nu înseamnă că nu vă puteți înțelege, ci că aveți nevoie de mai mult timp!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: