Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop zilnic joi 28 mai 2020. Taurii au o zi proastă

Horoscop zilnic joi 28 mai 2020. Taurii au o zi proastă

Horoscop

Horoscop joi, 28 mai 2020. Ce zodii au noroc și cine are ghinion în această zi.

Ce aduce ziua de 28 mai pentru fiecare nativ. Află previziunile zilei pentru zodia ta.

Berbec

O să ai o zi grozavă! Îți merge bine pe toate planurile, în special pe cel amoros. Relația cu partenerul se îmbunătățește considerabil, datorită unor conversații profunde. Dacă ești un Berbec singur, ai șanse să întâlnești iubirea.

Taur

Numai ghinione în această zi pentru nativii zodiei Taur. Dacă ești în această zodie, încearcă să te limitezi în ceea ce privește discuțiile aprinse și cheltuielile exagerate. Ține portofelul strâns și gura închisă și vei trece fără prea multe probleme prin conflicte.

Gemeni

Dacă ai o problemă în legătură cu atitudinea sau comportamentul cuiva, poți să spui cu voce tare ceea ce te deranjează. Este o zi benefică pentru a rezolva conflicte, pentru a spune ceea ce ai pe suflet și pentru a clarifica anumite situații.

Rac

Pentru tine, ziua de joi vine cu anumite probleme din trecut care îți dau bătăi de cap. Discuții și certuri izbucnesc, pe fondul unor situații nerezolvate, care au ars ca un foc mocnit până acum. Rezolvă totul cu calm!

Leu

Ai o bunădispoziție explozivă. Ești sigur pe tine și pe forțele tale, iar această energie se transmite și celor din jurul tău. Ține-o tot așa! Află și care este horoscopul lunii iunie pentru toate zodiile.

Fecioară

Nu ai parte de o zi prea bună, din cauza a mai multor probleme care apar pe neprevăzute. Vrei să rezolvi totul, într-un timp cât mai scurt, ceea ce duce la o mulțime de bătăi de cap, care mai multe te încurcă. Trebuie să te înarmezi cu calm.

Balanță

Vrei să te implici mai mult în niște situații ce îți privesc familia, iar acest lucru îți consumă destul mult din timp și energie. Însă vei fi destul de mulțumit de rezultatele eforturilor tale!

Scorpion

Nu ești deloc impresionat de ce se întâmplă în jurul tău, fiind într-o perioadă foarte boemă a vieții tale. Trăiești în bula ta, pe norișorul tău plutitor, unde nimic nu te atinge, cel puțin pentru moment.

Săgetator

Ei energie și chef de muncă, ceea ce îți va aduce satisfacții pe plan profesional. Vrei să ai parte de recompense pentru eforturile tale, ceea ce e posibil să se și întâmple.

Capricorn

Nu este o zi excelentă, din cauza unor gânduri care te macină de mai mult timp. Ești pe punctul de a face o schimbare în viața ta și vrei să te asiguri că deciziile sunt cele mai bune.

Vărsător

Trebuie să rezolvi mai multe probleme și situații care nu mai suportă amânare. Chiar dacă reprezintă anumite bătăi de cap, la finalul zilei vei putea răsufla ușurat că ai reușit!

Pești

E o zi aglomerată care e posibil să implice birocrație, acte, taxe sau facturi. Nu vei avea parte de cele mai plăcute activități, însă vei reuși să rezolvi anumite probleme mai vechi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: