Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop Ziua indragostitilor 2020. Ce prevăd astrele pentru weekendul 14-16 februarie

Horoscop Ziua indragostitilor 2020. Ce prevăd astrele pentru weekendul 14-16 februarie

Horoscop Ziua indragostitilor 2020. Ce prevăd astrele pentru weekendul 14-16 februarie

Horoscop Ziua indragostitilor 2020. Cele doua planete care gestionează sectorul iubirii, Marte si Venus, au o influență puternică asupra zodiilor. Marte da dorinta fizică și Venus oferă sentimentul de dragoste in cuplu. În acest weekend, Venus se afla in Berbec, iar Marte in Sagetator.

Ziua indragostitilor pentru Berbec

Astrele promit o zi spectaculoasa, cu pasiune, intimitate, colaborare. Poti programa o iesire romantica, o calatorie intr-un loc mai exotic si nou pentru amandoi. Seara capata accente erotice deosebite. Asteapta-te la scantei. Aprinde pasiunea! Daca esti singur, poate ca ar fi momentul prielnic sa iti schimbi atitudinea. Nu te mai plange si fa acele schimbari care sa-ti dea o stare de bine! Ai grija de tine si fa aceasta zi cea mai frumoasa din viata ta!

Ziua indragostitilor pentru Taur

Desi pozitiile planetelor Marte si Venus nu te avantajaza foarte tare, asta nu inseamna ca nu poti avea o Zi a indragostitilor fericita. Evita tensiunile si certurile. Nu este cea mai buna zi sa iti pui pe masa toate neajunsurile. Iesiti undeva in oras si simtiti-va ca la inceputul relatiei voastre. Nu se stie niciodata ce poate aduce seara in dormitor! Daca esti singur, ai nevoie de o transformare. Poti sa stai in casa si sa mananci o inghetata sau poti sa iesi si sa atragi atentia asupra ta. Ce alegi?

Horoscop Ziua indragostitilor pentru Gemeni

Venus iti permite sa experimentezi emotii care sa-ti incalzeasca inima, iar Marte iti atrage atentia ca exista riscul sa fii inteles gresit. Si atunci ce faci? In acest caz esti precaut! Daca nu esti sigur de ceva, mai bine renunti. Daca esti tensionat sau nervos incerci sa te relaxezi. Poti incerca si sa vorbesti mai putin. Dar te poti baza oricand pe gesturile de afectiune. Nu dai gres niciodata cu ele. Daca esti singur, s-ar putea sa nu fi atat de romantic pe cat si-ar inchipui unii. Vrei sa fii liber, sa te ocupi de alte proiecte care nu s-ar putea pune in practica fiind “legat” de cineva.

Ziua indragostitilor pentru Rac

Incerci sa iti intelegi mai bine partenerul de cuplu, sa-i afli nevoile si dorintele. Marte este in Sagetator, asa ca puteti ajunge rapid in dormitor si sa-i arati ca esti gata sa-i satisfaci poftele. Prea multa munca strica, deci, linisteste-te si bucura-te! Daca esti singur, gandeste-te bine ce vrei sa faci. Poti iesi, poti flirta, te poti aventura. Dar nu te atasa prea tare de eventualele cuceriri. Sa nu ramai deziluzionat.

Ziua indragostitilor pentru Leu

Wow, ce zi! Venus si Marte sunt in semne de Foc. Tu esti semn de Foc. Erotism, complicitate, seductie, condimente, scantei. Seara, termometrele se incing bine! Nivelul pasiunii atinge cote alarmante. Daca esti singur si ai pus ochii pe cineva, acum este un moment prielnic sa-i faci o invitatie. Cui nu i-ar placea o intalnire chiar de Ziua indragostitilor? Chiar nu ai nimic de pierdut!

Ziua indragostitilor pentru Fecioara

Aranjamentul planetar nu este chiar exploziv pentru tine, dar asta nu inseamna ca ziua va fi un fiasco. Da, esti foarte pretentios, da, ceri uneori imposibilul partenerului, da, esti mai nervos decat de obicei, dar da, poti vorbi mai putin si poti face mai multe. Lasa-te sedus si scoate relatia din monotonie. Jocul erotic iti va prinde bine. Daca esti singur, te simti sexy si seducator, deci fa-ti curaj sa spui ce simti persoanei de care te-ai indragostit. Fii mai comunicativ!

Horoscop Ziua indragostitilor pentru Balanta

Se anunta o zi cu oportunitati amoroase la tot pasul. Semnele de Foc in care se afla si Venus, si Marte iti cresc interesul erotic si te fac sa iti doresti mai multa pasiune. Partenerul este alaturi de tine si te sustine, ceea ce creste sansa de a avea o seara de Sfantul Valentin plina de satisfactii emotionale si erotice. Daca esti singur, iesi din rutina ta prafuita. Sansele sa intalnesti pe cineva care sa iti zdruncine putin lumea sunt destul de mari. Nu sta in casa, vezi ce oportunitati iti apar in cale.

Ziua indragostitilor pentru Scorpion

Ai de gand sa iti rasfeti jumatatea, iar banii nu conteaza! Pregatesti ceva exceptional, iei in calcul chiar o schimbare de look care sa-ti lase partenerul cu gura cascata. Esti clar seducatorul care e gata sa faca orice pentru a-si cuceri “prada”. Succes! Daca esti singur, nu sta in casa. Ai o multitudine de posibilitati in lume. De ce ai sta singur, pe canapea, ca sa urmaresti ceva plictisitor la televizor?

Vezi celelalte zodii pe sfatulparintilor.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: