Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo 6 februarie-2 martie 2020. Cum va fi vremea de Ziua Îndrăgostiților

Prognoza meteo 6 februarie-2 martie 2020. Cum va fi vremea de Ziua Îndrăgostiților

Prognoza meteo 6 februarie-2 martie 2020. Cum va fi vremea de Ziua Îndrăgostiților

Prognoza meteo 6 februarie-2 martie 2020. Cum va fi vremea de Ziua Îndrăgostiților. Meteorologii anunță că în perioada 6-10 februarie, vremea se va încălzi în partea sudică a țări. În schimb, de ziua Îndrăgostiților, vremea va veni cu surprize.

Prognoza meteo 6 februarie-2 martie 2020. Cum va fi vremea de Ziua Îndrăgostiților

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în perioada 10-17 februarie 2020, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în toate zonele din țară. De asemenea, meteorlogii anunță chiar precipitații deficitare sau apropiate normale.
Așadar, îndrăgostiții vor avea parte de o vreme frumoase pentru a ieși alături de partenerii lor și pentru a sărbători această zi frumoasă.

În data de 17-24 februarie 2020, vremea va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile din țară, dar mai ales în partea sudică a țării și în nord-estul României.

Vremea de Mărțișor, 24 februarie-2 martie 2020

În ultima săptămână a lunii februarie, temperaturile vor mai ridicate decât cele normale. La începutul lunii martie, valorile termice vor fi mult mai ridicate decât în luna februaroe, în întreaga țară. De asemenea, precipitațiile vor continua să fie deficitare.

Perioada acestui an este destul de imprevizibilă. Chiar dacă vremea se publică doar cu câteva zile înainte de o anumită dată, Centrul Hidrometeorologic transmite prognoza meteo pentru primăvara 2020. Conform șefului Centrului Hidrometeorologic, a declarat că în primăvara acestui an nu sunt așteptate temperaturi anormale, cel puțin pentru moment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: