Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscopul norocoșilor. Ce zodii dau de bani în 2020

Horoscopul norocoșilor. Ce zodii dau de bani în 2020

Horoscopul norocoșilor. Ce zodii dau de bani în 2020

Horoscop 2020. Zodii norocoase. Cine are cel mai bun an de până acum!

Horoscopul norocoșilor prezintă patru semne zodiacale au fost alese de destin să poarte coroana norocului în 2020. În acest nou an, nativii Leu, Capricorn, Scorpion și Fecioară vor da lovitura. Atât aspectele pe plan personal, cât și profesional-financiar, se anunță a fi extrem de favorabile. Horoscopul norocoșilor pentru anul 2020 este alcătuit din aceste patru zodii.

Leu

Cu siguranță, anul 2020 va fi anul Leului. Nativii din această zodie vor avea cea mai bună perioadă, încă de la începutul anului. De fiecare data când își va propune ceva, va reuși să își atingă scopul. Este un an bun al aspirațiilor profesionale, al îndrăznelii pe plan profesional, al mișcărilor riscante. Toate îi vor merge ca pe roate. Practic, Leul atrage binele ca un magnet. Și nu doar binele! Și banii vor veni, în 2020, către această zodie. Are mare noroc pe plan financiar. Și sentimental stă bine, nativii singuri își vor găsi perechea.

Horoscopul norocoșilor – Capricorn

Capricornii vor avea mare noroc pe plan amoros. Vor avea o relație numai lapte și miere, iar alături de partener vor atinge tot ce și-au propus. Nativii care și-au căutat marea dragoste până acum pot sta liniștiți! A venit și vremea lor! Ba chiar va fi o iubire pasională, ca în filme. De asemenea, pentru Capricorni, astrele au pregătit și surprize pe plan financiar. Se vor bucura de bani veniți din proiecte, din măriri de salariu sau din moșteniri. Îndrăznim să spunem că cei din zodia Capricorn pot chiar să joace și să câștige la Loto, atât de mare noroc au!

Scorpion

Sub o stea norocoasă vor sta și nativii din zodia Scorpion! Horoscopul norocoșilor spune că Scorpionii ar trebui să se concentrez pe viața de familie. Pentru ei, anul 2020 va fi mai mult orientat spre spiritualitate și relații. Cei care au copii vor petrece mai mult timp alături de ei, iar cei tineri se vor îndrepta spre părinți și bunici. Horoscopul norocoșilor spune că va fi un an al păcii și al seninătății pentru acești nativi.

Zodiile cu noroc la bani și în dragoste în 2020

Fecioară

Pentru Fecioară, norocul nu pică tocmai din cer. Spre deosebire de celelalte 3 zodii, nativii din zodia Fecioară vor trebui să depună eforturi pentru a obține meritele. Însă, destinul îi așează covor roșu pe drumul spre succes. Orice demers birocratic va fi mai ușor pentru acești nativi, iar pe plan profesional vor obține aprobarile de care au nevoie. E un an benefic pentru cei care vor să cumpere sau să construiască o casă, dar și pentru cei cu spirit antreprenorial ce vor demara o afacere.

Citește și: Horoscop italian 2020. Voropchievici: Cine are un an PROVOCATOR

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: